ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-11-08, 16:38   #35
Dark_Muse
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDark_Muse
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 1,559
כללי:: מדריך כושר
גיל:: 23
ברירת מחדל

בחיים שלי לא שמעתי על מישהו שיצאה לו הפטלה מהמקום בעקבות סקווט נמוך. ו q angel זאת לא בעיה של פטלה, אלא מבנה לא תקין של הטיביה והפמור ביחס בינהם (genu valgum). הפציעות אכן עלולות להגרם בפטלה, אבל הסיכון העיקרי הוא בעיקר מעומסי אימפקט. דווקא עם סקוואטים ותרגילי כוח לא אמורה להיות בעיה, להפך, ההמלצה היא לחזק את השרירים והרצועות.

ואני שוב טועה מה הויכוח המטופש הזה. בקורס מדריכים נורמלי מלמדים לרדת בסקווט עד כמה שאפשר תוך שמירה על לורדוזה תקינה. ככה לימדו אותי בקורס, ככה צריך לעשות. אם למישהו יש קושי לשמור על לורדוזה מותנית, לא נוריד אותו לסקוואט נמוך בכוח (ואם מישהו אחר חושב שבכל זאת צריך לרדת נמוך, שיבושם לו, אני אשאר במנח תקין של עמוד שדרה על חשבון עומק הסקווט).

אני לא חושב שצריך לקפוץ עם האמירה "זה ספורט שכמעט ולא נפצעים בו ביחס לספורט אחר". הרמת משקולות זה ספורט שביחס למקצועות אחרים, התנועה במרחב היא אולי הנמוכה ביותר, ומה גם שזה ספורט יחידני.
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:58.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים