|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
ציטוט:
נסביר ככה: ב- 100 גרם חזה עוף לפני בישול יש כ 23 גרם חלבון. ב-100 גרם חזה עוף לאחר בישול יש כ ~28 גרם חלבון. זאת משום שחלק מהמשקל של המזון הוא נוזלים (מים) ובזמן הבישול המים "מתאדים" וכתוצאה מכך יש למזון יותר ערכים (חלבון פחמימות שומן קק"ל) ל100 גרם. מקווה שזה מובן לכולם =] ![]() |
|
|
|
|
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|