ציטוט:
פורסם במקור על ידי cdandy
אם אתה לא מסוגל בעצמך להבין את ההבדל העצום בין נתח בשר טבעי ורגיל, לבין אבקה שעברה 1000 ואחת תהליכי עיבוד, אז אתה תמשיך לעשות את השטויות שלך ולשאול שאלות מטומטמות פה בפורום...
|
ואתה תמשיך להיות אידיוט שחש שהוא עשה תואר שני בביולוגיה.
תלמד מה יש לך בקיבה לפני שאתה מזיין תשכל.
תכף תגיד לי שהאבקה תאטום את הקיבה כמו גבס, זה יתעכל בדיוק כמו כל דבר אחר הקיבה מלאה בנוזלים זה פשוט יתפרק שמה.
ואני יודע מה ההבדל בין נתח בשר לאבקה אבל הוא לא קשור לנושא.
תפסיק לדבר מהתחת ואולי תשכיל