|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
תשלב בתפריט מקורות איכותים לחלבון כמו: חלב ומוצריו, טונה ודגים נוספים, עוף, ביצים, בשר בקר דל שומן וכו' ושאתה סופר את כמות החלבון בתפריט אל תשכח גם לחשב את החלבון הלא מלא שיש בדגנים ובקטניות למשל בפרוסת לחם יש 2.5 גרם חלבון אז מספיק שאתה אוכל 4 פרוסות לחם בארוחה וכבר קיבלת עוד 10 גרם חלבון!
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|