ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-06-10, 00:45   #1
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל שאלה לגבי טיגון חזה עוף

הי,

כיוון שלצערי הידע שלי בבישול\טיגון לוקה בחסר, אזדקק לחברה היותר משקיעים באוכל ממני בארוחות שלהם...

האם ניתן להכין שניצלים עם ציפוי של שבולת שועל במקום פירורי לחם?
עיניין אותי פשוט אם זה אפשרי...

בתכלס, אפשר לקחת שבולת שועל, לטחון אותה בבלנדר, לקחת חזה עוף נקי, לטבול בביצה לשים בשבולת שועל טחונה ולזרוק למחבת לא?
או שהשבולת שועל תשרף מהר\לאט מידי?

פעם ניסיתי את זה עם ביסלי(בתקופת מאסה) לא הלך טוב...
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org
בברכה,
זיו
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
זה נחשב כ טיגון? RuNN12 תזונה ותוספים 22 04-08-09 22:52
טיגון חזה עוף עם שמן סויה Some1FromTheHell תזונה ותוספים 15 26-05-09 15:01
משהו לא מובן לגבי טיגון bundy תזונה ותוספים 13 30-07-08 14:42
שמן טיגון shai_2037 תזונה ותוספים 4 16-01-08 19:30
שמן טיגון sinestro תזונה ותוספים 2 26-11-07 20:41


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:39.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים