|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() הי,
כיוון שלצערי הידע שלי בבישול\טיגון לוקה בחסר, אזדקק לחברה היותר משקיעים באוכל ממני בארוחות שלהם... האם ניתן להכין שניצלים עם ציפוי של שבולת שועל במקום פירורי לחם? עיניין אותי פשוט אם זה אפשרי... בתכלס, אפשר לקחת שבולת שועל, לטחון אותה בבלנדר, לקחת חזה עוף נקי, לטבול בביצה לשים בשבולת שועל טחונה ולזרוק למחבת לא? או שהשבולת שועל תשרף מהר\לאט מידי? פעם ניסיתי את זה עם ביסלי(בתקופת מאסה) לא הלך טוב... ![]()
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org בברכה, זיו |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זה נחשב כ טיגון? | RuNN12 | תזונה ותוספים | 22 | 04-08-09 22:52 |
טיגון חזה עוף עם שמן סויה | Some1FromTheHell | תזונה ותוספים | 15 | 26-05-09 15:01 |
משהו לא מובן לגבי טיגון | bundy | תזונה ותוספים | 13 | 30-07-08 14:42 |
שמן טיגון | shai_2037 | תזונה ותוספים | 4 | 16-01-08 19:30 |
שמן טיגון | sinestro | תזונה ותוספים | 2 | 26-11-07 20:41 |