|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() לאחרונה קניתי גיינר של חברת Is s ![]() יש לי כמה שאלות שמאוד אשמח אם תעזרו לי: (מצטער על החפירה מראש) ![]() נתחיל בעובדה שאני מאוד רזה, ואני אוכל יחסית בסדר לפעמים הרבה מאוד ולפעמים בסדר גמור אבל עדיין לא מצליח להשמין. לכן קניתי גיינר. אני שוקל 55 וגובה 1.75. ![]() א.איזה סדר יום הגיינר דורש? אחרי ארוחת בוקר? צהרים? ערב? מתי לקחת אותו? ב.מינונים- כמה לקחת בכל פעם? הכפית מדידה שיש בקופסא היא מאוד גדולה ולא הגיונית. כמה כפיות/כפות רגילות אני צריך לשים (בהנחה שאני לא משתמש בכפית מדידה)? ג.שאלת השאלות- הגיינר לא מי יודע מה מתערבב טוב. לכן, אני שם קצת גיינר עם חלב חם (או שמחמם במיקרו) ומערבב ואז הגושים כמעט וכולם נעלמים. האם מותר להשתמש בחלב/מים חמים? או שזה הורס את הגיינר? ד.טעם- הטעם לוקה בחסר...זה בסדר אם אני מוסיף אבקת קקאו? (שוקו) ה.ביחס למשקל ולגובה שלי. כמה גיינר וכמה פעמים ביום אני צריך לקחת? בהנחה שאני מתאמן אימון משקולות ארבע-חמש פעמים בשבוע. ו.אם יש לכם שיטות להשמנה בטוחה ומהירה... תודה רבה, :11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גיינר | jenya147258 | תזונה ותוספים | 16 | 16-03-10 16:40 |
שאלה|גיינר perfect 3000 גיינר טוב? | yishai | תזונה ותוספים | 8 | 17-06-09 11:43 |
גיינר | Vermuth14 | תזונה ותוספים | 3 | 30-05-09 16:33 |
אופטימום גיינר \ הביווייט גיינר | look | תזונה ותוספים | 2 | 27-04-08 19:48 |
גיינר של mrm | number1 | תזונה ותוספים | 4 | 21-10-07 19:33 |