|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו יש לקפאין 2 צדדים , כמה שהוא ממריץ אותך ככה הוא מייבש אותך - קפאין זה 'סם' משתן. ככה שחשוב לשתות ביום לפחות בין 2-4ליטרים של מים. אני בתקופת המסה כרגע צורך לפני אימון Jack3D ולפני כן צרכתי גם 2 קופסאות של N.O Expload - בסקופ של שני המוצרים הללו יש כ200מ"ג קפאין , שווה ערך לקאפסולה אחת(כדור1). קפאין טהור , שים לב קפאין טהור הוא קפאין שמגיע בכדורים - ולא מדבר על פורמולת קראטין שהיא מעורבת עם קפאין , היא נועדה לתקופת החיטוב ששם אתה לא יכול להעמיס פחמימות ולבוא לאימון חזק ורענן , זה נותן לך פוש מאוד יפה. בתור משתמש מתחיל הייתי ממליץ לך לקחת מספר אימונים חצי כדור ולא כדור במכה. כמו כן , אם אתה מתאמן לדוגמא 6 פעמים בשבוע - אז אתה לוקח קפאין חצי שעה לפני אימון על בטן ריקה לדוגמא יום ראשון יום שני יום שלישי , ולאחר מכן אימונים של רביעי חמישי ושישי אתה לא תיקח קפאין ולא תשתה קפה שחור או נס עם קפאין לצורך העיניין , וכן זה כולל גם שוקולדים ותה למרות שאינני מאמין שאתה אוכל שוקולדים. במידה ותיקח 6פעמים בשבוע , הגוף שלך בשלב מסויים יפתח חסינות והוא יצטרך בשביל להתרומם 400מ"ג קפאין ז"א 2 כדורים. אני הייתי עקשן ואני מדבר איתך מנסיון אישי שלי. בכל אופן , מקווה שהשכלת קצת - שיהיה בהצלחה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי קפאין | xxedeN | תזונה ותוספים | 2 | 11-01-11 15:58 |
לגבי קפאין בחיטוב | DanD | תזונה ותוספים | 22 | 13-02-10 22:07 |
שאלה לגבי קפאין , | hadash | תזונה ותוספים | 1 | 25-09-09 22:53 |
צריך המלצה לגבי אבקת חלבון | shachar360 | תזונה ותוספים | 2 | 07-04-09 05:19 |
צריך המלצה + שאלה לגבי אבקות | needHelb0n | תזונה ותוספים | 2 | 16-01-09 21:11 |