|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מבין כלום בפיתוח גוף. אני נמצא בפנימייה בן 18 תכף ואין לי את האפשרות ללכת למכון כושר או להשיג משקולות עד עוד 4 חודשים.
אני מתאמן כבר בערך שנה באופן די שכונתי אבל די אינטנסיבי ולא מרגיש שאני מתפתח מספיק. אני מתאמן בממוצע 2-3 פעמים בשבוע באופן הבא, לפחות כרגע: שכיבות שמיכה - 32x4 כפיפות בטן - 4x35 וזהו השאר עוד יותר שכונתי לפעמים ג'קסונים, מתח יד קדמית 4x4, מתח רגיל בקושי אני עושה 3. אני שוקל 73, גובה בערך 1.85 בקיצור די שרוךטיפה כרס ואין לי הרבה שומן על הידיים כמעט הכל שריר אבל לא גדול מספיק כמו שאני רוצה. פעם בשבועיים כשאני יוצא לבית אני הולך בשבת לחדר כושר וסתם מתאמן על כמה שיותר מכשירים לא משהו קבוע סתם עובר מכשיר מכשיר ומשקולות. אני אשמח לקבל עצות למשל איזה עוד תרגילים אני יכול לעשות במצבי הנוכחי, איך לייעל את האימון שלי, תזונה ובקיצור מה יכול לעזור לי להתנפח יותר. אני מחפש להגדיל את הנפח ולא את הכוח. ובקשר לריצות רץ גם בערך 3 פעמים בשבוע בכושר טוב מאוד בערך שעה כל פעם בקצב מהיר. אני רוצה לדעת מה הכי טוב לי איך לרוץ בשביל להתכונן לצבא. תודה רבה מראש, איציק. נערך לאחרונה על ידי איציק צחור, 01-04-11 בשעה 17:52. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| צריך עזרה בנוגע להרזיה וחיטוב | nike | אימונים | 3 | 08-12-09 15:26 |
עזרה| צריך עזרה מאנשים פה בבקשה נמאס לי כבר להכשל | nike | אימונים | 18 | 11-04-09 16:35 |
צריך עזרה ! צריך patch לcall of duty 4 שעובד | סוליקו | פיתוח גוף-כללי | 3 | 28-12-07 00:43 |
ועדה רפואית(צו התייצבות שני), צריך להתייצב היום ואני צריך עזרה. | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 15 | 25-07-07 15:34 |
עזרה| צריך עזרה במינון של קריאטין בכדורים | TOPACK121 | תזונה ותוספים | 11 | 08-05-07 19:43 |