|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להגיד שנה ,
אבל תכלס שאני מתאמן רציני , אוכל רציני ויושן רציני חצי שנה. תמונות מגיל 13[עכשיו אני בן 15 וחצי] לפני שהתחלתי להתאמן[אל תשימו לב לתמונו תעצמם ולפרצופים שלי הייתי אז ילד דפוק חח]: ![]() ![]() ![]() ![]() *זה תמונות שצילמתי מהטלפון,אני לא יכול להעלות את התמונות האמיתיות באיכות מלאה בגלל שזה נמצא בתמונות ואין לי איך להכניס את זה למחשב,מקווה שצילמתי טוב שתראו איך הייתי פעם. ותמונות של לפני חודש וחצי[עוד חודש וחצי אני מעלה תמונות חדשות , נהיה לי עוד מסה בהרבה ורואים עוד יותר שיפור ממה שרואים בתמונות האלה , זה תמונות לפני חודש וחצי] : http://www.israelbody.com/showthread.php?t=70605 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יכול לנבוע לחץ דם בגלל שאני מתאמן? | ClassicBody | פיתוח גוף-כללי | 7 | 07-11-08 06:14 |
שינוי מ-ד-ה-י-ם, שינוי אמיתי של בן 15 - עלייה של 70 פאונד בשנה | BodyKilo | פיתוח גוף-כללי | 27 | 13-09-08 15:53 |
מתאמן ''רציני'' חודשיים | Asteroth | גלריות הגולשים | 24 | 14-07-08 23:44 |
בעיה שאני מתאמן יש לי כל הזמן קליקים בגוף | projector | פציעות ספורט | 3 | 25-03-08 18:28 |
שינוי מתחילת הדרך עד עכשיו מתאמן 4 חודשים | YOG558 | גלריות הגולשים | 15 | 25-06-07 22:25 |