|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן חבר'ה,
אני מתאמן בקרב מגע פעמיים בשבוע, ימים א' ו- ד', שעה וחצי כל אימון 20:30-22:00. האימונים הם אינטנסיביים, וכוללים כ"חימום" 20-30 דקות ראשונות של ריצה, תרגילי כח(שכיבות שמיכה, כפיפות בטן), מתיחות וכד'. לאחרונה החלטתי שאני רוצה להוסיף מסת שריר, מה שנקרא "לנפח" :d אני מתלבט קשות איך לשלב בין הדברים.. האם לבצע אימון חדר כושר באותו יום של הקרב מגע, האם ביום עוקב, האם קומבינציה אחרת? אתמול למשל עשיתי שעה וחצי חדר כושר(ריצה + משקולות) ומשם המשכתי לקרב מגע. כמובן שהייתי עייף יחסית ואז האגרופים לא אגרופים והבעיטות זה לא זה.. לעומת זאת אם אבצע חדר כושר ביום עוקב לקרב מגע, בימים שני, חמישי ושבת נניח, אני חושש שהגוף לא יקבל את כל המנוחה שלה הוא זקוק(כי גם בקרב מגע אני עושה קצת אירובי וכח). מישהו פה משלב בין אומניות לחימה להוספת מסת שריר? המלצות ורעיונות יתקבלו בברכה, תודה! נ.ב. אני בן 28, 1.90, 100 ק"ג אם רלוונטי |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התאוששות מss ,אומנויות לחימה ופילאטיס... | Ballantine | אימונים | 17 | 06-01-10 21:44 |
שילוב פיתוח גוף עים אומניות לחימה!!! | אורי סטמקר | פיתוח גוף-כללי | 3 | 08-10-09 22:42 |
המלצה|סידרה על אומנויות לחימה | benwin21 | פיתוח גוף-כללי | 16 | 27-03-08 21:33 |
אומנויות לחימה... | ohadhost | פיתוח גוף-כללי | 31 | 30-12-06 22:26 |