|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא שכחתי שום דבר להביא
אולי אני צריך לחזור על עצמי שוב שאני לא מתאמן בחדר כושר הרגיל שבו אני מתאמן כל הזמן האימונים שלי עכשיו מתבצעים במקום שאני עובד ואני לא יכול לבוא לשמה עם מגנזיום וחגורה יש כבר במכון הזה בגדול אין לי תלונות כל התרגילים שחשובים לי לעשות אני עושה אותם והולך לי מצויין כן בנצ' שטוח אין שמה רק בשיפוע שלילי וגם מקום לסקוואט אין (הסקוואט גם ככה לא חשוב לי והמטרה שרציתי להשיג השגתי כבר ובמילא לא יכולתי עוד להתקדם בזה אז לא איכפת לי שאין ראק או כלוב) בגדול היה לי אתמול אימון מעולה ומה שרציתי ותכננתי להרים הרמתי נערך לאחרונה על ידי Idan Golani, 19-12-12 בשעה 09:31. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
4 חודשים של אימונים , אחרי חזרה של שנה + בלי אימונים . | talvolik | גלריות הגולשים | 16 | 07-12-09 22:55 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 23:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |