|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ישמע מילים של מתנסה.., ישמע קצר.. ולא מספיק... , ישמע דפוק ולא לפי דרך חיים ל חדרי כושר היום..
2 דברים.. 1) אוכלים יותר ולא מפחדים להשמין... פי 3 יותר קשה לבנות.. מאשר לחטב.. 2) מקצרים אימונים, ועושים אותם עצימים הרבה יותר וקצרים יותר.. ישר ולעניין. מורכבים רק ורק מתרגילים מורכבים. לא תעשה.. לא תנסה , תמשיך לשלם למוכני כושר ולפנס אותם ללא תוצעות. ועוד דבר אחד קטן... ** פחות מסתכלים על אנשים אחרים.. כי "כולם יפים.., אמתיים.., חטובים.., וחזקים ..., באינטרנט.." (וכמובן הכל ציני..) מעבר לתמונות יש עבודה של שנים! ולא שנתיים.. , ועוד דבר אחד הרבה הורמונים מסוגים החזקים ביותר לכדורים החלשים ביותר (וכוונה שלי לא מה שגוף נותן לך.. , ולא אתה לא תקנה את זה בבית מרקחת או ישראלבודי.. ). |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונה שלי מתאמן שנתיים בן 18 עוד חודש | firesmoker | גלריות הגולשים | 10 | 09-02-12 00:23 |
מתאמן בחדר כושר ואוכל דברים משמינים !! | ANIMA0855 | תזונה ותוספים | 5 | 24-07-11 20:03 |
אני מתאמן כבר שנתיים ויש לי שאלה בקשר לתזונה | liel_dahan | תזונה ותוספים | 7 | 11-11-08 19:56 |
האם זה קריטי,אם אני מתאמן בלילה,ואוכל קוטג' ותמרים אחרי אימון והולך לישון שעה | Mass | תזונה ותוספים | 1 | 07-05-07 16:16 |
תמונה של הגוף שלי מתאמן חודשיים | noobit | גלריות הגולשים | 16 | 09-04-07 22:25 |