|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואי מר פופו עשית עבודת קודש נפלאה ומגיע לך המון המון כבוד על היוזמה.
נושא המתיחות והגמישות זה אחד הנושאים המעניינים אותי בתחום. עכשיו לעומרי: גם אם המתיחות זה בולשיט אני חושב שיש להן הרבה תרומה מעבר למה שנאמר במאמר. במשך הזמן כשאנו פעילות כוח עם התנגדות על השרירים, השרירים נוטים עם הזמן להתקצר ולאבד מגמישותם (דבר שגם תורם לעלייה בדומוס...) ואף להתרבות פציעות, דלקות ושברי מאמץ למניהם. אך שימוש בטכניקה של מתיחות אלה תמנע את כל הצרות אללו ובעיקר תאפשר לשמור על גמישות האיברים וטווח תנועה גדול כמו שיש להודים שכל היום מבצעים תנוחות מעולם היוגה. כמו כן עיקר התרומה בשבילנו מפתחי הגוף היא שיפור יכולת התאוששות של השרירים מהמאמצים השונים הודות לזרימת דם טובה יותר לשריר, הרחבה יעילה יותר של כלי הדם לשרירים ובכך הזנת השרירים בצורה יעילה יותר, מהירה יותר. - כשניהיה קשישים לא נפחד להתכופף לרציפה מחשש לתפיסה של הגב. לפי דעתי שימוש בטכניקה הזאת יביא לעלייה בפאמפ = זרימת דם טובה יותר= התאוששות טובה יותר גם בזמן האימון בין סט לסט וגם בין אימון לאימון. ובנוסף לכך בטח גם לירידת בדומוסים השונים בגוף ( כמובן לא בהתחלה אלה אחרי שימוש מתמיד לאורך תקופה בטכניקה הנ"ל. מר פופו קרעת אותי מצחוק...: " שוב, זה יכאב מאוד, ובטח יפלט לכם : "מר פופו והמאמר ה****** שלו!" בזמן שתמתחו כך את הרקמות... "