ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-04-07, 17:15   #1
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo
ברירת מחדל שיטה למדידת אחוז שומן באמצעים ביתיים ובמהירות.

טוב , לפני שאני זז למכון כושר אני יסביר לכם איך השיטה עובדת.
ומי שישתכנע נראה לי יפסיק למדוד את אחוז השומן שלו ב"אחוזים" שסך הכל מדובר בהשערה או מכשיר אלקטרוני לא מדוייק.
מי שלא מוזמן לדלג.

השיטה מתבססת על 3 דברים:
1.אנשים שלא לוקחים חומרים אנאבוליים היחס בין הורמונים שונים המשפיעים על אגירת שומן נשאר דומה כל הזמן.
2.בחיטוב השומן יורד בערך בצורה שווה מאותו מקום לכל אורך החיטוב ועולה בצורה שווה באותו מקום לכל אורך המאסה.
3.אפשר לכווץ את השריר שמתחת לשומן ואז "לעשות שריר" לעומת זאת השומן מסביב לשריר נשאר שומן ומוסיף היקף קבוע לעובי באותה זווית של המרפק.

כמובן שאצל אנשים שונים זה יהיה שונה , לכן צריך למדוד מספר מקומות.

טוב אם לא הבנתם עדיין הרעיון הוא מדידת היקף היד\רגל\ואגן כאשר אתם עושים שריר וכאשר האיזור רפוי.
מתקבל יחס מסויים , לדוגמה אצלי היד כשאני עושה שריר במצב קר היא 36 ס"מ בלי השריר באותו מקום : 33 ס"מ במילים אחרות הבדל של 9% או 3 ס"מ אם אני ירזה , והשרירים בידיים לא יקטנו , אז היחס יהיה משהו כמו 12% ו4 ס"מ לדוגמה סתם..
או אם אני ישמין היחס יהיה ס"מ אחד.
וגם בשביל להשוות אצל אנשים שונים אני עושה פורמולה אישית מסויימת (צריך רק שתי בדיקות קליפרים מדוייקות באחוזי שומן שונים כדי ליצור פורמולה אישית) שתמיר את זה לאחוזי שומן מדוייקים. וככה אפשר לחסוך מלא זמן כאשר מודדים אחוז שומן!

עכשיו תחכו שאני ימצא איך בידיוק הפורמולה הזאת מורכבת ביחס למדידת קליפרים..

אם אתם רוצים תרשמו פה את היחס שלכם במדידת ההיקפים ואת האחוז שומן שאתם חושבים שאתם נמצאים בו...

Leo מנותק   הגב עם ציטוט