|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() oris תשמע...
לא חשבתי שאני יוכל להתעצבן באופן וירטואלית דרך האינטרנט אבל פשוט הדלקתי אותי וחזרתי במיוחד למחשב כדי לרשום את הפוסט הזה: לצערי הרב אני נוכח לראות הרבה והרבה חבר'ה לפני גיוס מבית טוב , בריאים ובאופן כללי אחלה חבר'ה שכל מה שיש להם בראש זה רק שטויות ואיך להשתמט מהצבא או להיות קל"ב, וכן... מכון כושר ופתוח גוף זה הבל הבלים מול בטחון המדינה והאיום הקיומי שבו אנו חיים לצערינו. אני גם התאמנתי לפני הצבא אבל רציתי רק קרבי ובכלל הקטע של פתוח הגוף לא היה מוטל על הכף. אתה לא חייב להתגייס ליח' קרבית , ישנם מגוון תפקידים בתחומים טכנולוגיים ועוד שבהם תוכל להשתלב ולתרום למדינה. אם כולם יהיו כמוך רוצים לחיות כמו מלך - מי ישרת בצבא המלך? :-) תדע לך שגם במילואים ישנה נשירה אדירה של חיילים ואנחנו בשנתיים ירדנו במצבת כ"א בחצי, רק עכשיו תגברנו אותנו בחבר'ה שהשתחררו זה מכבר. אבל רבאק - אם כולם ישתמטו מי ישמור על המדינה (לא התכוונתי שאתה רוצה להשתמט - נתתי דוג. כדי שתבין את המסר). בקיצור אני מקווה שהצלחתי להעביר לך את המסר . אתה נראה לי בחור טוב ואיכותי , חבל למדינה שלא תתרום את חלקך באיזה תפקיד רציני. |
![]() |
![]() |