|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעוו אני רואה פה אנשים שיש עליהם גוף חבל על הזמן ואני מזה מקנא בהם.!!
כמו סיקס פאק אני מזה אוהב ת'גוף שלו הלוואי עליי כזה דבר.. קייצר באתי להגיד פה.. שאני בדיכאון בגלל הגוף שלי.. נתונים.. בן 17 עוד 4 חודשים.. 178 גובה.. היקף יד 36 היקף גב 105 ס"מ שוקל 78.. רציתי להגיד לכם פה שאני מבואס בגלל הגוף שללי אני כבר 3 שנים במכון כושר[פאדיחות להגיד גם] וכול השנים האלה אני מנסה להתחטב ואני לא מצליח.. לפני שנה ככה הייתי שוקל 96 היה לי מסה טובה דווקא.... הורדתי 20 קילו.. ואני מנסה עכשיו להתחטב כמה שיותר שיצאו לי ריבועים וזה והכול.. הלכתי לגיל גרנות נתן לי תפריט תזונה ואימונים ואפילו קניתי אבקה נייצר בסט ב300 שקל ופשוט לא הולך לא שום דבר!! הייתי מתאמן לפני חודשיים ככה חודש וחצי 5 פעמים בשבוע ועכשיו קצת ירדתי..בגלל חברה שלי\= ואני החזקתי שבועיים אם התפריט ולא הצלחתי יותר... קיצר אני מצטער על החפירה הזאת אני מוציא את זה בגלל שאני מבואס מהגוף שלי.. אז למי שיש לו קצת טיפים להביא לי אני השמח מאוד ותודה רבה לכולכם ושבת שלום[= תמונה שלי http://img341.imageshack.us/img341/5578/18908466sd0.jpg