|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#13 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כן, אבקות חלבון מכילות חומרים כימים ועברו תהליכים כימיים, בדומה לכמעט כל מזון שאתה צורך. מתי בפעם האחרונה ראית פרה 0%, פרה 1%, פרה 5% וכו'? מתי בפעם האחרונה ראית פרת גבינה צהובה, פרה שמייצרת קוטג' ופרה שמייצרת גבינה בולגרית? למזונות האלה גם מצרפים חומרים משמרים, שאלה גם "החומרים הכימים המפחידים". בפסטרמה, בקופסאות שימורים אין חומרים משמרים? למה נראה לך שכל סוגי הגבינות האלה טבעיים יותר מאבקת חלבון? |
|
|
|
|