ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-06-07, 00:56   #10
vamosh
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלvamosh
 
תאריך הצטרפות: Dec 2005
הודעות: 305
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi-m1
זה שהטעם של הירוק חמצמץ יותר לאו דווקא אומר שיש בו פחות סוכר. קח לדוגמה בננה שאיננה בשלה. היא לא מתוקה. עם הזמן היא הופחת להיות מתוקה (ככל שהיא נהיית צהובה יותר היא נהיית מתוקה יותר) זה בגלל שהעמילן שבבננה הופך לסוכר, העמילן הוא סוג של חומר תשמורת (לכל אלו שלמדו ביולוגיה) לשעת הצורך ועם הזמן הופך לסוכר שממנו ניתן להפיק אנרגיה. המרכיבים הכימים של על עמילן וסוכר זהים רק צורת סידור המולקולות שונה ולכן גם הטעם.

בכל מקרה מה שניסיתי להסביר הוא שהטעם לא בהכרח מעיד על חוסר\ שינוי במרכיב התזונתי.
ודרך אגב אני חושב שזה גם ההסבר למה פלפל ירוק פחות מתוק מפלפל אדום
פלפל ירוק זה פלפל אדום שקוטפים אותו מוקדם
vamosh מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:44.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים