ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-07-07, 14:32   #22
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
קאצ'וק אתה אידיוט גמור , אתה עוד מתלונן שזה כופה עליך מי בא פה ומתחיל לרדת על כולם בכל הנושא

אנשים כמוך מגעילים אותי שאתם כל הזמן מתלוננים על כפייה דתית כי הם רואים דתי 5 מטר לידם וזה מציק להם. אתה לא צם? יופי לך אבל מה שאתה עושה זה פשוט ספאם

זה לא שונה מלבוא לאחד שפתח לוג חיטוב ולרדת עליו י אתה במאסה , לומר לו שהוא מאבד מסת שריר וכו' אתה נכנס לבן אדם לווריד

וגם האידיוט שאומר חג שמח על יום אבל לאומי היסטורי כמו יום השואה בעצם (עם כל הפוגרומים וכל זה שנחשבים למה שמוזכר יביום כיפור , הרבה יותר מ 6 מיליון יהודים שסבלו רלוונטים ליום הזה)

ואללה LEO נוכחתי לדעת שאתה אחד מבעלי הידע הגדולים ביותר בפורום,לכן הופתעתי מההודעה הזו שלך,לא מתאים לך להתפרץ ככה.
מה שאתה רואה ממני זו ציניות,לא כניסה לוריד כמו שאתה מכנה את זה.
אם יבוא לי לעשות את זה,אני אכנס לפה ביום כיפור ואתאר לכולם את הארוחה שאני כרגע אוכל פרט בפרט , למרות שאני שומר יום כיפור כל שנה,אבל זו לא הנקודה.
זה לא פורום דתי,זה פורום של אנשים אקראיים שחולקים אותה חיבה לתחום מסויים ומרשים לעצמך גם לדבר על דברים שביום יום.
לכן,לא אתה ולא אף אחד אחר לא יגיד לי מה מותר לי ומה אסור לי להגיד ,גם אם אני מרגיש צורך להביע צחוק ,הומור,או ציניות על נושא מסויים,כל עוד זה לא מוגזם,ולדעתי צחוק על 9 באב זה לא מוגזם,אתה לא רואה אותי פה צוחק על השואה,מלחמת לבנון,יום כיפור אפילו או נושאים רגישים אחרים.

לא מוצא חן בעיניך , זבש"ך

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט