ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-08-07, 22:57   #30
P-a-n-1-c
Banned
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shikoLM
גם אם תתחיל בסופו של דבר טירונות קרבית זה לא סוף דבר. יש מספיק חבר'ה בתחילת הטירונות שמבינים שזה לא בשבילם, תראה חוסר מוטיבציה בשיחות עם המפקדים, תראה שבוז (מה שלא תתקשה לעשות), אל תעשה בעיות משעמת תהיה פשוט חייל גרוע (לא מקצועי, חסר ביטחון, מרים ידיים בקלות ובשפת קציני צה"ל "ויתור עצמי") ותדאג להזכיר למפקדים שלך כמה אתה לא רוצה להיות שם. אם יתמזל מזלך תמצא את עצמך עוד בסיום הטרום במחלקת ת"ל (תומכי לחימה) והטריונות שלך תדמה יותר לשכונה, במקרה שלא תשובץ מההתחלה בת"ל תמשיך באותה התנהגות ובסופו של דבר לאחר בערך חודש ישלפו אותך בפתאומיות ויודיעו לך שאתה מצטרף לת"ל ומסיים את הטירונות. משם יש לך שתי אפשרויות לצאת לתפקיד עורפי בחטיבה או אם יתמזל מזלך להיפלט למז"י, ואם הגעת למז"י השמיים הם הגבול.
תוכל להרחיב מה זה "התנהגות של ויתור עצמי" ?
פשוט מאוד מוזר לי איך זה יכול להיות שהרי חייל בקרבי צריך להיות אדם עם מוטיבציה ואחד שאפשר לסמוך עליו. הרי עתיד הפלוגה שלו תלויה בו [לא בו ספציפית אלא בו כבורג במערכת], אם אחד מפשל כל הפלוגה יכולה לפול. איך אפשר להחזיק חייל ששבוז??
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:28.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים