|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
צריך להכין תפריט מסודר, בערך כל 3 שעות בין ארוחה. בחיטוב צריך להקפיד על דיקנות בין הארוחות,זה לא כמו במסה שאפשר לשחק עם השעות מתי שרוצים. יש נוסחה לחישוב כמות השומן, והחלבון שצריך ליצרוך בחיטוב. שומן 0.7 גרם לכל קילו ממשקל הגוף. חלבון אני ממליץ על לפחות 2.5 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף. דוגמה פשוטה.. ניקח אדם אשר שוקל 60 קילו על 20% שומן. התחזוקה שלו עומדת על 2500 קלוריות,מהו הגרעון המקסימלי יהיה ? פשוט מאוד צריך לימצוא את כמות השומן בגוף ולחשב כך. 0.2(מהווה)כפול 60 (משקל הבנאדם)=כמות השומן בגוף. את כמות השומן מכפילים ב68 לאחר מכן מחסירים מהתחזוקה כך יראו החישובים. 0.2X60=12 12X68=816 2500= 1684-816 אשר יהוו את מס' הקלורית שנצטרך להוריד בחיטוב כדי לישרוף שומן מקסימלית, ללא הרבה איבוד שריר.
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |