|
ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שידרוג ללזניה של יוגי
לוקחים פיתריות (האלה מהקופסאות שימורים הפרוסות ) מתגנים אותם ב קצת שמן צימחי אם רוטב עגבניות ותבלינים ופשוט מוסיפים כשכבה נוספת עדיף ככה : דפי לזניה פטריות מתוגנות אם רסק דפי לזניה קוטג' (אני מערבב כמה סוגי גבינות קצת גבינה צהובה טבורוג מי שיודע מה זה ) ועוד שכבה של דפי לזניה בתאבון ל אנשים שלא שומרים כשרות מומלץ גם אם בשר טחון במקום פטריות מדהים!!!!! |
![]() |
![]() |