|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מספר שאלות שדי מוציאות אותי אדיוט אבל זין על זה, אני אשמח אם תוכלו לענות עליהן.
1. לפי מיטב הבנתי ומה שקראתי פה, כשמתחילים לעשות חיטוב אז הקילו שניים הראשונים שיורדים בהתחלה מהר זה נוזלים. אם ככה, בגלל שמים זה לא שומן, אחוזי השומן בגוף בעצם עולים, לא? הרי, הגוף שוקל פחות והשומן בגוף נשאר אותו דבר. אולי אני סתם אדיוט ולא מבין את כל העניין טוב? 2. בהנחה שהלכתי להשקל ומדדתי גם אחוזי שומן, ולדוגמא שקלתי 75 קילו על 15% שומן (נשקלתי גם אחרי שחירבנתי כך שהייתי די נקי מאוכל) , ויום אחרי זה במכון סתם באתי למשקל וראיתי שאני שוקל קילו פחות. האם יכול להיות שכל הקילו הזה זה בעצם כי ביום שבו נישקלתי פשוט אכלתי יותר, ובגלל שאוכל זה לא שומן אלא סתם אוכל, אז שקלתי יותר והייתי על אוזי שומן נמוכים יותר למרות שבעצם אני שוקל פחות עם אחוזי שומן גבוהים יותר? 3. קראתי בכל מני מקומות שכל העניין של מהירות ספיגת החלבון, ערך גליקמי, העניין שאי אפשר לצרוך בארוחה יותר מ30 גרם חלבון ושהשאר הופך לפחמימה, ושיש הבל בין חלבון מהיר לאיטי, הכל זה דברים שהוכחו כלא נכונים. אם ככה, עד כמה יש משמעות לאכילת 6 ארוחות ביום? האם באופן תאורתי אני פשוט יכול לאכול ביום רק ארוחה אחת שתכיל את כל מה שאני צריך במשך כל היום? (עזבו את זה שאני לא אוכל לזוז אחרי זה, או שבמשך היום אני אהיה רעב לאללה. אני שואל באופן תאורתי). תודה אם למישהו היה כוח לקרוא את זה ולענות
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |