|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אוקיי יכול להיות חלקכם מכירים אותי וחלקכם לא אבל כרגע זה לא משנה יש לי כמה דברים שאנ רצה לספר ולשתף אנשים אחרים...
![]() אז ככה בטח אתם כבר יודעים שהפסקתי לעשן וזה כבר 5 חודש...אבל זה לא הנושא...חחח השגתי סוף סוף מספיק כסף בשביל לממן ניתוח להסרת משקפיים...הניתוח הוא מחר יום רביעי בשעה 6 ואני מת מפחד בגגל זה..זה כבר דבר שאני רוצה לעשות המון זמן ותיכננתי אותו ממש המון זמן..השקעתי בזה את הגוף והנשמה עבדתי עד כדי שנתפס לי הגב ב3 מקומות שונים..וגם בגלל העבודה הפסקתי להתאמן וכבר חודש אני לא הייתי בחדר כושר אולי אני הולך פעם בשבועיים לחדר כושר כדי לעשות כתפיים(החלק האהוב עליי בגוף) ![]() ועוד דבר משחמש....זה שהתקבלתי לחיל האוויר בתפקיד של צצות טכני ועוד שבוע וחצי אני מתגייס ועולה על מדים ומיד מתחילים 3 חודשים של קורס לימודי לגביי טכולוגיה של כלי ומערכות טיס..ופיזיקה... ועכשיו משו שקשור בבודי בילדינג...אני לא אוכל להתאמן כיוון שהינתוח לא יאפשר לי ואסור לי לעשות מאמץ בכלל..אפילו לא לחפוף את הראש..אבל לאחר שבועיים של החלמה אני מתכנן לחזור לכושר אדיייר אתם בטח שואלים למה...כי בחיל האוויר יש חדר כושר מעוווולה במיוחד בטכני שבחיפה ![]() נהנתי לספר קצת דברים...אני מרגיש יותר טוב על הלב ![]() בייי בייי ![]() |
![]() |
![]() |