|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוףףףףףףף!בזמן האחרון ממש ממש רע לי
לא יודע איך להסביר כאילו אין לי חברים, אני מרגיש שאין אף אחד בכיתה שאני יכול להתחבר איתו ולכן כל הדברים שאני מרגיש תקועים בבטן ואני לא יכול להוציא. אני מוציא את הרגשות שלי בדרך כלל בשירים שאני כותב, אבל בכל זאת באיזהשהוא מקום נמאס לי כל הזמן להיות לבד, אני רוצה חבר אני רוצה חברה! הקטע הוא גם שאני די שמנמן ובגלל זה כל פעם אני יורד על עצמי ואני אומר לעצמי שאין לי סיכוי להשיג ככה בנות... כאילו יום אחד ישבתי ליד מישהי נחמדה בכיתה ועשיתי לה משהו כזה כמו: "אני מכוער" אז היא אמרה לי שאני סתם מבלבל את המוח, אבל הקטע שאני יודע שאני לא יפה והדבר הראשון שרואים כשרוצים מישהו הוא היופי אין מה לעשות היופי קובע במפגש הראשוני ולא האופי! וזה כזה סאקס כאילו רע לי.. אני משועמם, אני כל היום מול האינטרנט או שאני כל היום שומע מוסיקה וזהו. נגיד לדוגמא אתמול הייתה הופעה של דניאל סלומון בבארבי ומה זה רציתי ללכת אבל לא היה לי עם מי.... (גם בגלל שבכיתה שלי אפחד לא מכיר אותו בעעעע).... כולם ידידים אבל אני לא רואה אף אחד שיהיה חבר שלי, אני לא רואה אף אחד בתור חבר שלי אני לא מצליח להפתח ויש לי הרבה מה להוציא. |
![]() |