|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#6 | |
|
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
ולמה לגוון? כי שקדים זה מקור מצויין לשומן חד בלתי רווי, ולעומת זאת אם תגוון ותכניס אגוזי מלך תוכל לקבל יותר שומן רב בלתי רווי [בעיקר אומגה 6 וגם אומגה 3]. גם טחינה זה מקור מצויין לאומגה 6. קיצר אתה צריך לגוון בין סוגי השומן. תחשב גם כמה שומן רווי יש לך בתפריט - ככה +\- |
|
|
|
|