ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-01-08, 19:31   #38
ROTEM_KARES
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 85
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
ישנם הרבה פקשושים של חכמים,למשל שהעולם הוא שטוח,יש את כיפת השמיים והשמש עולה למעלה ויורדת(מה שאנחנו יודעים שכדור הארץ מסתובב והשמש נשארת)(מסכת פסחים דף צד')

בתורה יש טעות
"ואת השפן כי מעלה גרה הוא ופרסה לא יפריס טמא הוא לכם. ואת הארנבת כי מעלת גרה היא ופרסה לא הפריסה טמאה היא לכם" (ויקרא יא ה)
השפן והארנבת לא מעלים גרה
דנו בזה פה באשכול תראה,תבין שגם הטיעונים שמכחישים את זה הם מפגרים ולא נכונים.

הנה טעות של חז"ל על המחזור החודשי של האישה
http://www.daatemet.org.il/articles/...m?article_id=7

תגלוש שם באתר יש שם עוד דברים.

אמממ סליחה שאני אומר את זה אבל האתר ממש דביל שם..
וכדרך אגב לגבי מה שאמרת שהעולם עגול וכל זה בזוהר הקדוש כתוב בפרוש ! שהעולם בצורה אליפסית... (כמעט עגול) והזוהר נכתב עוד בזמן שכל העולם חשב שהעולם שטוח... אני לא ידוע מאיפה הגעת לזה שבתרוה כתוב שהעולם שטוח... ולגבי הארנבת אני לא יודע בדיוק תסימנים שלה לא זוכר מה כתוב ולא ידוע מה בדיוק אבל אני למדתי את זה פעם באחד השעורים אני זוכר שעברנו חייה חייה עם מורה למדעים ובעצם היא הראתה לנו כמה שיש שם דיוק והכל נכון מה שאני אומר זה שתבדוק שוב את הטענה שלך ותבדוק כודם אם מה שאתה אומר נכון ... אמממ דבר נוסף לגבי דיוק התורה ודברי חכמים לפעמים התורה נותנת איסור כמו שאתה הבאתה לי לראות לי סתכל חכמים טעו א' חכמים לא טעו לגבי מחזור של אישה כל הרעיוןן לא מחייב שהוא בא בגלל שזה עכשיו האישה במחזור אלה בגלל שיהיה זמנים לקיום יחסים שככה הקשר באמת ישמר בצורה אמיתי ולא בנויה רק על היחסים כמו שלמה התורה אסרה לאכול חזיר?! ככה יש חוקים... שמע אני לא הכי בקי בהכל נתתי לך אתר מעולה לדעתי כנס אילו שלח לשם שו"ת תאמין יל אתה תקבל תשובה 10!
ROTEM_KARES מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:27.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים