כמו שידידי המלומד דניאלו אמר..
בגרות זה כלום היום עובדה שלא חסר אנשים שיש להם בגרות עשו כבר תואר שני במשפטים מחכים רק שיעסיקו אותם והם מה שנקרא עורכי דין מובטלים יש פה המון
אבל ממש המון אנשים במדינה בעל תואר ראשון ושני שיושבים בבית כל היום ומגרבצים כי אךף אחד לא יכול להעסיק אותם.
בגרות בתאכסלס זה כלום אפשר להצליח גם בלי אפשר לעבוד ולחסוך ולהיכנס כשותף בעסק מצליח ומשגשג בגרות היום זה כמו 12 שנות לימוד כלומר,זה שום דבר זה גורנישט!
היום עדיף יותר שתהיה לך תעודת מקצוע מאשר בגרות.
יש כלכך הרבה אנשים שהצליחו בלי בגרות בחיים שזה משהו לא להאמין ולא כמו שrrkk אמר שזה מקרים יוצאי דופן..אדוני אם ישלך קצת שכל ומזל אתה יכול לשחק אותה בחיים.
יש משפט שאומר "גבר אמיתי בונה לעצמו את המזל" ככה שנכון צריכים לאכול הרבה חרא
בחיים ולעבוד קשה אבל אין מה לעשות?מה אתם חושבים כל המ ליינים האלה בשכונות
הרסוף סביון דניה כפר שמריהו כל אלה נהיו עשיירם מכלום?לא הם קרעו תתחת
הייתי בהרצאה לפני כמה חודשים על בן אדם שהיה אחד התותחים בצבא אחד השועלים
מפקד סטילים כשהתחתן עם אשתו וחזרו במטוס בירח דבש הוא הרגיש כאב בחהז חשב שיש לו התקף לב ניתחוא ותו פעמיים והסירו לו שליש מהריאה הוא החליט שזה לא ישבור אותו התחיל לרוץ כל הזמן בשכונה עד שפגש חברה שמתחרים בטריאתלונים הם זלזלו בו עד שהוא הגיע לרמה תחרותית וזכה ב2 איירון מן בגיל 44 עם שלושת רבעי ריאה.
זאת אומרת שאם יש לך כוח רצון אתה תשיג את מה שאתה רוצה וכמו שהוא אמר אתה בוחר לעצמך איך תחיה
אם תחיה בגישה שכסף כן גודל על העצים הוא יגדל אבל אם תחיה בגישה שלא זה לא ככה וקשה מאוד אתה תאכל
הרבה חרא וסביר להניח שלא תצליח צריך תמיד להיות חיוביים ואופטימיים ולשאוף למעלה.
בגרות זה לא הכל בחיים אני עכשיו בראש כזה..אני ינסה לעבור את כל המבחני בגרות מה שאני לא יצליח יש לי המון זמן אחרי בצפר אני ישלים..
שיהיה לי את זה לפחות למרות שזה שווה לתחת..
אני מתכוון לחסוך הרבה כסף להצטרף כשותף של עסק מצליח או לפתוח עסק בעצמי זה כרגע המטרה כסף אפשר לעשות בארה"ב כמו זבל מלא ישראלים שם מצליחים ומחפשים עובדים ישראלים אמריקאים זה עם מטומטם ואנחנו עם של קומבינטורים אפשר להצליח שם כמו כלום ולחזור לארץ עם ימבה כסף.
בשביל להצליח בחיים צריך מזל ושכל לא יותר מזה למרות שגם פרוטקציות לא יזיקו
נ.ב
חמודי תעזוב את YOSHI MOTO הוא אחד האנשים היותר חשבוים בפורום הזה מה יש'ך אתה יורד לו לוורידים.