|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() גנטיקה היא פרמטר הכרחי. אם יש למישהו יש גנטיקה "דפוקה" יהיה קשה לו פי 10 אפ בכלל להגיע לאן שהוא.
סה"כ הרבה פה מסתכם גם במתמטיקה של קלוריות. אין דבר כזה שמישהו לא יראה תוצאות אלא אם הוא ממש מפשל בתפריט. הכל מסתכם במאזן הקלורי שלו. פה נכנס העניין של ההקפדה והרצינות אצל האנשים. מלא פעמים אני פוגש אנשים בבסיס ובמכון שטוענים שהם מקפידים על תפריט שמישהו בנה להם, ממש ממש מקפידים אבל לא רואים תוצאות. אבל תאכלס הם חולמים שהם מקפידים, למה אני אומר חולמים? (השקעתי בזה כמה דקות- אז בבבקשה) שאמא שלך מכינה לך חזה עוף בליטר של שמן זית "בלי" שאתה יודע. -> אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה אוכל "בטעות" לחם מלא במקום לחם קל - > אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה מכין את השיבולת בבוקר - עם דבש וחלב "בטעות" - > אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה מוסיף 1 כפית סוכר לכל קפה שחור שאתה שותה ואומר שזה רק 5 גרם סוכר - > אז לא ממש עוזר ואתה תישאר שמן ! שאתה אומר ש"אבוקדו הוא ירק ירוק", > אז ממש אבל ממש לא עוזר!!! קיצר, פגשתי הרבה אנשים שנשבעו לי שהם עובדים לפי התפריט והם לא יודעים כמה הם באמת מפשלים. ומשפלים בגדול הנקניקים האלו! שלא לדבר על זה שחלקם בכלל לא יודעים להתאמן, אבל זה לדיון אחר