|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רעיון לא טוב ואפילו גרוע !
אל לנו לשכוח שהלגיטימציה שלנו בעולם הגדול עומדת בספק ! העבודה הכי קשה כיום במדינת ישראל היא לייצג אותנו בעולם אי אפשר להסביר מזה לחיות תחת איום הטרור למישהו שחיי בלונדון ושותה כוס תה עם מילק בהפסקה ! יש עקרון מאד נחמד בזרימת החיים , פילוסופיה כזאת ! ציטוט:
ולדעת איך לנצל את כל הטרור שלהם לטובתנו , ואפשר בטוח אפשר .. לכל דבר בחיים יש פתרון אין משהו סופי זה נשמע פלצני ,אבל אלה הם חוקי היקום ! צריך להקים מועצה או וועדה של אנשים שמומחים בכל האספקטים של הטרור ... ולנסות להוציא לטרור את החשק מעצמו ! לצאת נגד טרור בטרור הופך אותך במוצהר לטרוריסט ! והנורמות האלה מחלחלות מהר מאד לכל הדרגים לא מספיק מה שקרה לנו בשטחים שהחיילים הפכו לחיות אדם ! ומרביצים לילדים סתם , ולזקנים .. (ואני לא שמאלני , לכל אלה שאוהבים לצאת במשפטים מפוצצים ) אני מסתמך על עובדות , קחו לדוגמא את כפיר "אריות" סוו קולד תראו אותם הפכו לפרא אדם , מכיר אנשים אישית שסיימו שירות בשטחים וחזרו הביתה , ולקחו אליהם את הנורמות מהשטחים זה נורא ! אז תאר לך מה יקרה כשהממשל במוצהר יתנהג ככה ? אתה יודע לאיזה מדינה נהפוך ? בידיוק לאותה מדינה שהשמידה אותנו ! ושרפה אותנו כמו בולי עץ ! ועשתה מאיתנו סבונים ! לזה אתה שואף ? לכן ! אנחנו צריכים לתת להם בהפוכה שהיו בשוק לנצל את כל המאמצים שלהם לרעתם ! איך עושים את זה ? אני לא הכתובת יש מספיק גאונים בעולם אני בקושי בגרות עושה ![]()
![]() |