ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-04-08, 01:27   #19
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 648
ברירת מחדל

אני לא יודע מה אתך, אבל אני עושה אימונים של Fbw ,שלוש פעמים בשבוע, 45 דקות כל אחד ואוכל 2-3 ארוחות גדולות בתפריט בסגנון If . שום דבר לא משתלט על שום דבר, החיטוב עד עכשיו היה כיף לא נורמלי (לא מרגיש רעב בכלל, זה הגיע לרמה שהיו ימים שהכרחתי את עצמי לאכול את החלבון) ויש לי הרבה זמן לעיסוקים אחרים, בין היתר לימודים, עבודה ובילויים כשאפשר .

אני לא מגביל את עצמי גם מבחינת אלכוהול מידי פעם ולא מבחינת צ'יטים ,כשיוצאים ובא לנשנש ,או כשמתחשק לי מידי פעם לאכול איזו במבה דווקא בזמן הצום(לא כדרך קבע כמובן, אבל גם זה קורה לפעמים) . בינתיים, אני גם מרוצה מאוד מהתוצאות (גם בכוח וגם במסה, אני הרבה מעבר למטרות של המתאמן הממוצע).

כל העניין לדעתי הוא, שתכלס, אם אתה מבין עניין ,אין שום סיבה לשעבד את עצמך לאורך זמן לשום תפריט או תוכנית אימונים שתענה אותך.

אגב,גם חזרתי לאמן בחצי שנה האחרונה ואני מטרטר להרבה מהמתאמנים שלי שלא צריך להיות אובססיביים מידי , בהרבה מהם זה פשוט פוגע.
__________________
שמי הוא ברק, למי שנוח לו יותר לפנות אלי בשם נורמלי.
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:13.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים