|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עובדה שכל הלקוחות וכל האנשים בפורום ומחוצה לו, התחברו דווקא לחלבון מי הגבינה ורוכשים רק אותו, וזה לא העניין של השיווק אלה העניין שכולכם כולל אתה, הזדהיתם עם מחקרים שהראו ודיברו על הספיגה, הנה, כולם היום משתמשים במוצר הזה, ובטוח שלא יחליפו אותו בחלבון ביצה או חלב או סויה! ולמה?? סיבה???
ואם זה דבר לא נכון, אמורים לשנות את כל ההסברים האלו, ולא סתם היו הסברים כאלו. מחקר לא נעשה סתם |
![]() |
![]() |