|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבקות חלבון הם לא קסם ולא סמים, זה כל כך ברור, השאלה היא, אם כבר משתמשים באוכל הקל הזה עם המרכיב העיקרי "חלבון" איזה תוסף חלבון ואיזו חברה הכי כדאית מהבחינת המרכיבים שלו. אני חושב, למה מוסיפים עוד מרכיבים ועושים אותו "מיוחד" כל כך במקום להשאיר אותו חלבון לבד מסוג אחד בלי כל התוספות האלו. המטרה היא שיווקית? או שבאמת יש מחקרים או מקורות שמאמינים שבאמת יש תועלת באפקט ובאיכות החלבון? כי אם כבר הייצור הוא סינטטי, יכול להיות שכל התוספות ששמים כמו במוצר שאני מדבר עליו, יכולים להתקרב לערך הביולוגי שלו כמה שיותר, והכוונה שלי שמנסים להתקרב כמה שיותר למזון מהמקור הטבעי. (מיסלר-אלפא, ביתא גבינין [קזאינים] ו- קזאינטים עשיר בחלבון חלב אלפא ,מטריצה של חלבון מיסלר [פנים תאי] רב-שימושי) -האם בתיאור יש דברי אמת? האם האיכות היא שווה לכל חלבון מי גבינה במוצר אחר? לא ניראה לי... מספיק שבתוספי מזון אין איכות כמו במזון מוצק וטרי, אז כשצורכים אבקת חלבון, כניראה שיש מרכיבים מסוימים שמצליחים להפתיע לעומת אבקת חלבון עם חלבון מסוג אחד ללא שום מרכיב מיוחד, לדוגמא חלבון מי גבינה של אופטימום שמכיל מי גבינה מרוכזים ומבודדים. |
|
![]() |