ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 22-05-08, 11:56   #29
ran_z
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלran_z
 
תאריך הצטרפות: Jan 2006
הודעות: 7,826
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai224
תראה בגדול מה שניתן לעשות ואנשים שרוכשים מכשירי נוקיה מחו"ל עושים זה להגיע לנקודת שירות של אורנג' ולבקש מהם להכניס את המכשיר למעבדה ע"מ להתקין את התוכנה של פרטנר במכשיר עצמו.
תוכנת הג'יפיאס באמת ניתנת להוספה במידה ומותקנת תוכנה של פרטנר על המכשיר עצמו.
לשאלתך בנוגע לביטוח המכשיר מבחינה של אובדן/גניבה או נזק , כמה שיודע לי זה שמרגע שרכשת אותו בצורה פרטית דרך חנות ולא בן אדם פרטי , ישנה אחריות שתקפה לשנה מיום הרכישה , אחריות זאת כוללת נזקים טכניים בלבד! תשים לב לזה! הכוונה היא לדוגמא אם אין תצוגה או תאורת מסך , קליטה נעלמת , מבצע ריסטים וכו'...כל דבר שהוא נחשב טכני בלבד ולא אובדן או גניבה , בשביל לבטח את המכשיר למקרים הללו זה אתה צריך כבר לברר דרך אותה החנות מה ניתן לעשות בנידון.
ולשאלתך האחרונה , תגיע לחנות עם הסים שלך , תבקש לשים אותו במכשיר החדש ותבדוק הכל עוד לפני שתצא משם! הכוונה היא , תתחבר לאינטרנט ותראה שבאמת אתה מצליח לבצע גלישה והמכשיר לא עושה לך בעיות מבחינה של הגדרות גלישה , עוד נתון שחשוב לדעת זה שהשירות של GPS תומך אך ורק במידה ויש לך חבילת גלישה על הקו ובגלל זה אני מציין שחשוב לבדוק את עניין הגלישה וחיבור לאינטרנט עוד בטרם יצאת מהחנות.
בהצלחה !
תודה רבה.
אמרו לי שאני לא חייב לשלם לפרטנר 19 ש"ח בחודש בשביל להפעיל את הGPS, אלה להוריד תוכנת ניווט וזה יעבוד. האומנם?
__________________
מדריך חדר-כושר מוסמך, וינגייט.


כשתבין...תגדל!




לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:33.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים