|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול לקחתי כוס שיבולת שועל , הוספתי לה מים עד שהשיבולת נהיית רכה ואפשר לאכול אותה, הוספתי את זה לטונה במים עם טיפה מיונז בשביל הטעם , מערבבים הכל ויוצאת לך אחלה של מנה שיש בה המון חלבונים ומספיק פחמימות...והכי חשוב שלא מרגישים בכלל את הטעם של השיבולת (חשוב בשביל אחד כמוני שנגעל מזה בטירוף)
|
![]() |
![]() |