ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-09-08, 15:02   #11
senate
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsenate
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,243
כללי:: אני לא סנטה
ברירת מחדל

השיטה שתיארת זו השיטה שבה מכינים הפרסים את האורז (לאו דווקר אורז מלא אלא כל אורז)

מבשלים אותו בהתחלה כאילו היה פסטה על אש בינונית כשהמיים עוד מבעבעים ללא מכסה
אחרי שהוא ניראה מוכן (רבע שעה - כמו פסטה) שופכים את המיים מהסיר (לא מסננים)
מוסיפים את התבלינים שרוצים ורצוי גם כפית שמן ומשאירים אותו עוד איזה חצי שעה על אש נמוכה עם מכסה סגור.
ככה הוא סופג את שאר הנוזלים שנשארו בסיר והתבלינים נספגים בצורה הטובה ביותר וגם בתחתית מתקבלת שכבה קשה כזו טעימה.
__________________
C:\DSC_000087KG
senate מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:29.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים