|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() סוכר לבן עשוי מגלוקוז ופרוקטוז...אם אני לא טועה זה 50-50 אן 55-45
סוכר ענבים ברובו גלוקוז... עדיף לצרוף גלוקוז מפרוקטוז למה גלוקוז יהפוך לאנרגיה (אלה אם יש עודף קלורי ואז הוא יהפוך לשומן)ופרוקטוז יותר בעייתי , יש לו יותר נטיה להפוך לשומן |
![]() |
![]() |