|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
בניתי לעצמי תפריט במטרה לא לעלות במשקל ולא לרדת, הנתונים שלי הם ככה: גיל: 19, משקל: 71, גובה: 1.77 מטר, אחוז שומן: 14.4%. אני עובד בעבודה שכל הזמן אני יושב ומדבר בטלפון מהשעה 12 בצהריים ועד 8-9 בערב. התפריט הוא ככה: בוקר: כוס קורנפלקס (30 גרם). חלב 3% - חצי כוס. כפית נס-קפה. ביניים: פרי. צהריים: לחמניה מחיטה מלאה. כפית סלט חומוס. כף רוטב אלף האיים דל שומן. פסטרה הודו - 3 פרוסות. עגבניה, מלפפון, עלי חסה. ביניים: פרי חלב 3% - חצי כוס. כפית נס-קפה. ערב: סלט ירוק - מנה גדולה (500-700 גרם). תוספת לסלט - קופסת טונה ללא השמן/גבינה בולגרית 5% (50 גרם)/ ללא תוספת. רוטב אלף האיים דל שומן - 2 כפות. לילה: כוס תה. 2 פרי. ערכים: קלוריות: 1743. חלבון: 94 גרם. שומן: 57 גרם. פחמימות: 200 גרם. * קחו בחשבון שאני מתאמן במכון יומיים בשבוע שבכל יום אני שורף 500 קלוריות. מה לשפר בתפריט? ובהמלצות שלכם קחו בחשבון שאני עובד מ12 עד 21, והמטרה היא לשמור על המשקל. |
![]() |
![]() |