|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#27 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
התחלתי להשתמש ב-PERFECT 3000 ואני לוקח לפי ההמלצות שרשומות: ביום אימון: 3 כפות הגשה 3 פעמים ביום, 1 בבוקר, 1 אחרי אימון, 1 ערב (עדיף לפני השינה). ביום ללא אימון: 3 כפות הגשה פעמיים ביום, 1 בבוקר ו-1 בערב (עדיף לפני שינה). זה משביע רצח, השאלה היא... אם אני "מרמה" עם הגיינר בבוקר בצורה הבאה, האם זה נחשב "רמאות" ? במקום לאכול בבוקר את הצ'יריוס עם חלב נטו, להשתמש בגיינר ולערבב עם הצ'יריוס ? או לאכול את הצ'יריוס כרגיל עם חלב, ובלי קשר גם את מנת הגיינר (זה יוצא המון חלב ביום, וכולם אומרים שכל-כך הרבה חלב ביום לא מציאה גדולה...) אל תשכחו שאני אוכל בבוקר יחסית ארוחה משביעה גם-ככה בלי הגיינר, לכן שאלתי: 2 ביצים (אחד צהוב), 4 פרוסות לחם (בדרך כלל עם משהו, גבינה לבנה או אבוקדו או כל-הבא ליד) מנת צ'יריוס גדושה עם חלב, מלפפון ירוק, עגבניה. ...ועכשיו גם הגיינר על-הבוקר... כמעט שקשה לנשום אחרי דבר כזה (בשביל שחיף מצוי חחחחח) אז מה אתם אומרים, כדאי לרמות קצת ? (בצורה שפירטתי עם הצ'יריוס) קצת יאט את ההשמנה עם הגיינר ? או שזה לא משמעותי בכלל ? בכלל מי שמשתמש עם הגיינר של ה PERFECT 3000 ...תנו עיצות איך אתם אוכלים, משתמשים בו מנסיונכם, כי יש כאן כמה חבר'ה שרשמו שהשמינו בעזרתו. תודה לכולם ! |
|
![]() |
![]() |