|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#2 | |
|
דיאטן קליני וספורט
|
ציטוט:
ויטמין c נהרס בבישול אבל ליקופן (נוגד חמצון חזק בעגבניה שיוצר את הצבע האדום) אינו נהרס. בדרך כלל מי שנהרס בבישול זה ויטמין c וחלק מהויטמינים מקבוצה b. מינרלים כמו נתרן,אשלגן,מגנזיום וכו' אינם הולכים לאיבוד. כאשר אתה מבשל ירקות, הקפד לא לשפוך את המים מכיוון שהרבה מהויטמינים והמינרלים עוברים למי הבישול. נסה לשתות אותם או לשפוך אותם כרוטב על האוכל. בברכה גל ציון-פור
__________________
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
|
|
|
|
|
אשכולות דומים
|
||||
| אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ירקות / בשר שרופים מאבדים את הערכים? | ilayzror | תזונה ותוספים | 8 | 29-10-08 20:51 |
| למה מאבדים מסת שריר? | DeathStorm | תזונה ותוספים | 37 | 30-01-08 13:24 |
| אהלן! בשלן מתאמן,אם מישהו צריך טיפים בבישול | TOMER1 | תזונה ותוספים | 27 | 02-11-07 19:59 |
| ביקוש לבגדים מיוחדים לבאדיבילדרים? | Coleman | פיתוח גוף-כללי | 24 | 02-11-07 14:41 |
| מותר להשתמש במעדן דני בבישול? | yos1s25 | תזונה ותוספים | 16 | 07-09-07 15:01 |