|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תלוי בסוג השניצל
שניצל של טבעול לפעמים לא ממומלץ בגלל שרוב החלבון בה מסויה שניצלים אחרים יכולים להכיל שומן טראנס (שומן מעובד) בכמות גבוהה, וצריך להסתכל על התפריט אם השומן נכנס בכלל (יש כאלה שבכלל נמנעים משומן טראנס, וצורכים לרוב שומן רווי) חוץ מחומרים משמרים וכול שנמצאים במוצר...כל עוד אתה בנאדם בריא ללא בעיות כולסטרול ומחלות מסויימות זה לא יזיק לך לצרוך אותן בכמות מסויימת בלי להגזים
__________________
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה קטנה לגבי הגיינר החדש של פרובודי, לגבי מנת הגשה | Scylla | תזונה ותוספים | 8 | 14-03-10 04:00 |
שאלה לגבי גנטיקה ואחת לגבי תוסף | sAkin | פיתוח גוף-כללי | 12 | 24-06-09 13:44 |
סקר השניצל | yishai | תזונה ותוספים | 8 | 19-11-08 21:58 |
שאלה בנוגע לפחמימה בחיטוב+שאלה לגבי קראטין | Ja Rule | תזונה ותוספים | 6 | 13-04-08 21:54 |
שאלה לגבי הקריאטין לגבי העמסה ולגבי תחזוקה | sphinx19867 | תזונה ותוספים | 2 | 18-05-07 15:07 |