|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שישי אימון C
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 140, 160, 187.5ק"ג 1*5!!!!!! ![]() ![]() ![]() בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5, 122.5ק"ג 5, 5, 5, 4, 3!!!!!! ![]() ![]() ![]() (עדיין מגיע אמוג'ים בשביל השלושה סטים הראשונים ![]() חתירת פנדליי: 62.5, 92.5ק"ג 5*5!!!!!! ![]() ![]() ![]() סקוואט היה די כבד אבל הסינגל עם ה187.5ק"ג עלה די איטי אבל עדיין די סביר בבנצ' פרס מיציתי את ההתקדמות....וזה היה די צפוי! סט ראשון עם ה122.5 היה כבד מאוד גם השרירים מאוד תפוסים מהאימון האחרון וגם בד"כ סט ראשון תמיד קשה בסט השני הלך לא רע בכלל! רק טיפה התאמצות בחזרה האחרונה סט שלישי היה כבר כבד מאווווד וכמובן טכניקה לא משהו עם ישבן מתנתק מהספסל ובאונס כל פעם מהחזה וזה בכל הסטים ובכל החזרות הבאונס....אבל עדיין זה נפח אז זה מתקבל על הדעת בסט הרביעי בחזרה החמישית זה לא ננעל והספוטר נאלץ לעזור....כמובן שזה היה נכון כי המוט כבר כמעט צנח חזרה אל החזה שלי, סט חמישי פשוט גמר אותי! חזרה רביעית עזרה טיפונת מהספוטר מש לפני הנעילה וזה היה כמובן הכרחי כי זה לא היה עולה....לקראת החזרה החמישית ידעתי כבר שפה אני נכשל כנראה כבר בתחתית וכך היה....ביציאה מהחזה זה פשוט ירד חזרה על החזה והספוטרים עזרו....אימון הבא בעצימות אני נותן 125 ל5 ובנפח אני חוזר אחורה ל110 ל5*5 ומתקדם כל פעם 5ק"ג עד שאני אנסה לשבור את השיא ולתת 122.5 ל5*5....שוקל גם לעשות סמולוב לבנצ' פרס נראה כבר חתירת פנדליי 92.5ק"ג ל5*5 גם צ'יטינג כמעט בכל החזרות וזה בלתי נמנע....אבל למי איכפת?! :P זהו, אימון הבא נפח לסקוואט והעצימות לבנצ' וחתירת פנדליי והאימון אחרי הורדה במשקלים על מנת להשתפר ולהתקדם ולשבור שיאיים כל חודש! בסה"כ היה אימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Bill Starr - Glenn Pendlay 5×5 Periodized Version for Advanced Lifters שלב הנפח (סבב נוסף) (שבועות 1-4): שבוע שביעי אימון A
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 165ק"ג 5*5!!!!!! PR!!!!!! ![]() ![]() ![]() בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5, 125ק"ג 5*1!!!!!! PR!!!!!! ![]() ![]() ![]() חתירת פנדליי: 62.5, 82.5, 107.5ק"ג 5*1!!!!!! ![]() ![]() ![]() טוב אז ככה....PR בסקוואט כמו שצריך כשכל החזרות עמוקות ושוברות מקביל! כל משקל שסגרתי 5*5 בעבר יותר מהמשקל הנוכחי שעשיתי היום 165, כל משקל יותר מזה ל5*5 בעבר לא היה עם חזרות נקיות, לא מדובר בחזרה אחת או שניים מתוך כל ה5 סטים, אלא שכל סט היו לפחות 3 חזרות שלא שברתי....אז כל מה שהיה בעבר לא נחשב....מה שכן בתקופה שבו עשיתי טקסס מת'וד לפני המון שנים ומה שהביא אותי ל200ק"ג סקוואט ל1 הנפח שלי היה בזמנו הכי הרבה 5*4 עם 162.5ק"ג! זאת אומרת שיפרתי (כן עבר המון זמן) ב2.5ק"ג ל5 סטים של 5 כשכל החזרות היו מלאות ונקיות! אה כן ב2 סטים האחרונים קרסתי על הריצפה אחרי הסט חח הייתי פשוט גמור זה הוציא ממני את הנשמה....מרוצה מאוד! PR בבנצ' פרס עם 125ק"ג ל5! לא הכל נקי אבל זה סיום הבלוק המתיש הזה (מה שהולך לחזור על עצמו בקרוב כי אני מבצע רק בלוק נפח כרגע) ולסיום חתירת פנדליי עם 107.5ק"ג ל5, מכוער, צ'יטינג ועם ג'רקינג אבל זהו זה חוזרים אחורה אני ככל הנראה אנסה לשלב איכשהו את התוכנית סמולוב לבנצ' פרס יחד עם התוכנית הזאת....אנסה! כי אין מצב בעולם שאני בא למכון לעשות רק סמולוב עם עוד כל מיני תרגילים מבודדים כאלה ואחרים! לא קיים כזה דבר אצלי נמצא דרך לשלב ביניהם מקסימום אני הוריד טיפה נפח מהסקוואט ודדליפט אבל בשום פנים ואופן לא מוריד אותם לגמרי מהסדר יום שלי ועוד מחליף בתרגילים מבודדים אבל ננסה לשלב גם את הסמולוב של הבנצ' וגם את הנפח של גלן פנדליי (כנראה בלי הפרס בעמידה) בהחלט ניתן לומר שבסה"כ זה האימון נפח הכי קטלני שהיה לי עד היום!!!!!! (מבחינת הPR בסקוואט וPR עצימות בבנצ' פרס) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אימון קליל
דדליפט: 60, 100, 150, 190ק"ג ל3 בנצ' פרס: 62.5, 92.5ק"ג 3*3 חתירת פנדליי: 62.5ק"ג 3*3 נתתי אימון יחסית קל וגם ביום שישי הולך להיות אימון קל....שבוע הבא מתחיל סמולוב לבנצ' פרס. גם בלי קשר הייתי כבר מותש ומפורק השבוע. סה"כ קטלני! :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אימון אחרון לפני סמולוב ג'וניור לסקוואט שאני מתחיל משבוע הבא!
לואו-באר סקוואט: 60, 120, 140, 170, 190ק"ג 1*5!!!!!! ![]() ![]() ![]() בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5, 122.5ק"ג 3*3!!!!!! Pr!!!!!! ![]() ![]() ![]() חתירת פנדליי: 62.5, 82.5ק"ג 3*3!!!!!! ![]() ![]() ![]() המשכתי את ההתקדמות היום לסקוואט מהתוכנית גלן פנדליי וסגרתי 190 ל די בקושי ולא הרגיש ונראה כזה קל אבל עלה אמרתי במקום 5*5 לבנצ' עם משקל קל יותר ובהמצלתו של אליחי ביצעתי 122.5ק"ג ל3*3 ובלי ששמתי לב זה pr ל3*3 עם המשקל הזה! הרגיש לי דווקא די בסדר רק תמיד בחזרה השלישית בכל סט היה קושי בנעילה....באף אחד מהחזרות והסטים הישבן לא התנתק....באונסים מהחזה כן היו אבל זה מתקבל על הדעת בייחוד שמיציתי את ההתקדמות של הבנצ' מרוצה שקודם כל הצלחתי לסגור 3*3 עם 122.5 ועוד זה pr אז לא יכולתי לבקש יותר ועוד הצחתי לשמור את הישבן על הספסל. לסיום חתירה ל3*3 עם 82.5ק"ג הרגיש די בסדר הכוונה עלה בקלות וכמובן בלי צ'יטינג החלטתי ללכת על סמולוב ג'וניור לסקוואט בשביל מה להתרכז בתרגיל אחד כמו בנצ' פרס שיש סיכוי גבוה מאוד שההרמות האחרות קצת יפגעו כי אני לא יוכל להתאמן עליהם כמו שצריך....מעדיף לבוא לאימון ולהתרכז על תרגיל אחד כמו הסקוואט וללכת הביתה מתחיל את התוכנית שבוע הבא! בסה"כ בהחלט היה היום אימון קטלני ביותר!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור בנצ' פרס שבוע ראשון אימון 1
בנצ' פרס: 62.5, 90ק"ג 6*6 איזה כיף רק תרגיל אחד חח אני אנסה לשלב עבודה קלה של סקוואטים ודדליפטים במהלך השבוע יחד עם התוכנית....3*3 לסקוואט ודדליפט ככה שזה לא יהיה יותר מדי מעמיס באתר של התוכנית רשום שאם המשקלים מרגישים מאוד קל אפשר להוסיף 5ק"ג בשבוע השני (ככה הבנתי לפחות) ואני במילא מבצע את התוכנית "רק" 3 פעמים בשבוע ולא 4.....נתקדם גם עם זה בסה"כ היה קליל וקטלני! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור בנצ' פרס שבוע ראשון אימון 2
בנצ' פרס: 62.5, 95ק"ג 5*7 דדליפט קלאסי: 62.5, 102.5, 142.5, 182.5, 202.2ק"ג לחמישייה, ללא חגורה ומגנזיום ![]() בנצ' פרס קליל, עשיתי יחד גם דדליפט ולא הוצאתי את החגורה ומגנזיום של חבר שלי מהתא כי לא ידעתי אם אני אעשה גם דדליפט, על כל מקרה זה לא משקל שהיה לי בעיה לאחוז אותי גם בלי מגנזיום (אומנם סטיף-באר אבל מחוספס היטב) וחגורה גם כן לא היה צריך, המשקל עדיין הרגיש די כבד לסט של חמישייה בעיקר בחזרה האחרונה אבל עדיין לא משהו רציני מדי מצד שני לא הרגיש קל בסה"כ אימון זריז, קליל (מבחינת הבנצ' לפחות!) וקטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור בנצ' פרס שבוע ראשון אימון 3
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150ק"ג לחמישייה (ללא חגורה) ![]() בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5ק"ג 4*8 אחרי כמה ימים שלא עשיתי סקוואט הייתי חייב כבר לעשות....150 ל5 לא כזה קשה כל החזרות בוצעו די מהר וגם לא היה צורך בחגורה אחרי זה סמולוב בנצ' שזה עיקר התוכנית הכל עלה די מהר ובקלות בסה"כ אימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס שבוע ראשון לסקוואט ושבוע שני לבנצ'
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 132.5ק"ג 6*6 בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 107.5ק"ג 3*10 התחלתי סמולוב ג'וניור גם כן לסקוואט, הצבתי את ה1rm הנוכחי שלי מהתחרות שהוא 190ק"ג, המשקל של ה132.5 ל6*6 הרגיש בסדר בנצ' גם כן לא נורא מחר האימון השני מכיוון שככה זה מסתדר לי השבוע, והיאמון השלישי התבצע ביום חמישי. בסה"כ אימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 142.5ק"ג 5*7 ללא חגורה בנצ' פרס: 62.5, 95ק"ג 6*6 הרגליים שלי היו מפורקות מהאימון סקוואט אתמול, כפי שרשמתי יצא רק השבוע יום אחרי יום ופשוט היה סיוט לרדת לעומק בסקוואט מרוב שהם היו תפוסות אבל עדיין סגרתי 7 סטים של 5 עם 142.5ק"ג ללא חגורה בנצ' פרס הלך סבבה בסה"כ אימון סמולוב קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 130, 152.5ק"ג 4*8 ללא חגורה! בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 100ק"ג 5*7 סקוואט לא היה הכי נורא אבל לא כזה הרגיש קל בכל זאת. בבנצ' הלך די קל. בסה"כ אימון קטלני! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160ק"ג 3*10! ללא חגורה! בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 107.5ק"ג 4*8! אימון רביעי השבוע למרות שזה לא היה מתוכנן אבל איכשהו זה הסתדר לי סקוואט פירק אותי לגמרי, 10 סטים של 3 עם 160ק"ג ללא חגורה סדיסטי ביותר ובהחלט נהנתי מהנפח הקשה ובנצ' פרס 107.5 ל8 סטים של 4 הלך יחסית די קל בלי יותר מדי קושי בהחטל ניתן לומר שסמולוב ג'וניור בסה"כ תוכנית ואימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס שבוע שני לסקוואט ושבועש שלישי לבנצ'
סקוואט: 60, 100, 137.5ק"ג 6*6! ללא חגורה! בנצ' פרס: 62.5, 92.5, 112.5ק"ג 3*10! סקוואט כרגיל מתיש וקורע, בנצ' פרס לא הרגיש כמעט קושי, הכל עף למעלה....גם בסקוואט רק שבסקוואט תמיד הכל נראה ומרגיש כבד יותר. בסה"כ אימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס שבוע שני לסקוואט ושבוע שלישי לבנצ'
סקוואט: 60, 100, 147.5ק"ג 5*7 בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 100ק"ג 6*6 לא קורא כמעט שאני מסיים אימון סקוואט בלי לקרוס על הקרקע כמו הפרטנר של שוורצנגר באימון סקוואט שהם עשו חח. מכיוון שהייתי עם חגורה הרגיש הרבה יותר טוב והחזרות עלו די מהר אבל עדיין קרסתי על הקרקע בסיום ה7 סטים של 5 חזרות פעם ראשונה גופי חש מה זה תחושת "פאמפ" בתרגיל הבנצ' של 6*6 עם ה100ק"ג חח גם לא נחתי כל כך המון זמן בין סט לסט ובסטים האחרונים בחזרה החמישית הייתה תחושת פאמפ! אוי ווי זמיר גוועלד! :o חח אבל הכל עלה בלי יותר מדי בעיות בסה"כ אימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
סקוואט: 60, 100, 120, 157.5ק"ג 4*8!!!!!! ![]() ![]() ![]() בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 105ק"ג 5*7!!!!!! ![]() ![]() ![]() אין האימונים האלו דורשים סמיילים ![]() סקוואט התפחלצות אבל הכל עלה והבנצ' לא כזה קשה, החזרות עלו יחסית חלק רק הסקוואט אימץ והתיש אותי לגמרי (כמו תמיד חח) אבל עדיין בגדר היכולות שלי בסה"כ אימון קטלני ביותר! סמולוב אני אוהב אותך! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
סקוואט: 60, 100, 120, 140, 165ק"ג 3*10!!!!!! ![]() ![]() ![]() בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 112.5ק"ג 4*8!!!!!! ![]() ![]() ![]() הסקוואט הכי קשה שביצעתי אי פעם!! וזה עדיין לא נגמר (מן הסתם מתכנן גם עוד סבב של סמולוב ג'וניור גם לסקוואט וגם לבנצ') 10 סטים של 3 עם 165ק"ג מהגיהנום....פשוט מתיש לחלוטין אבל הכל עלה לסיום בנצ' 8 סטים של 4 עם 112.5 לא היה הכי קל אבל כמובן שאין מה להשוות לסקוואט בסה"כ אימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס שבוע שלישי לסקוואט ואימון אחרון לבנצ'
סקוואט: 60, 100, 120, 142.5ק"ג 6*6!!!!!! ![]() ![]() ![]() בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5, 117.5ק"ג 3*10!!!!!! ![]() ![]() ![]() סקוואט הלך טוב....קשה אבל טוב נותרו לי עוד 3 אימון לסקוואט ואני מסיים את הסייקל של סמולוב ג'וניור בבנצ' פרס הלך כבד אבל לא בצורה יוצאת דופן משבוע הבא או אחריו מתחיל סייקל שני של סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' כי סמולוב בסה"כ קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט אימון שני של שבוע שלישי
סקוואט: 60, 100, 120, 152.5ק"ג 5*7!!!!!! ![]() ![]() ![]() לקראת סיום של התוכנית, בנצ' פרס סיימתי כבר ונותרו לי עוד 2 אימונים לסקוואט וגם אותו אני מסיים ואז נתחיל סבב חדש שוב לסקוואט ובנצ' רק שהפעם אני מתחיל אותם יחד הסקוואט היה קשה ולא קל אבל החזרות עלו יחסית מהר זאת אומרת תמיד בכל זאת השלישייה-רביעייה עלו די מהר למעלה וחזרה חמישית נאלצתי לקחת כמה נשימות ואז להתחיל אותה ובחלק סיימתי את כל החמישה חזרות יחסית די במהירות בלי הרבה מנוחה בין חזרה לחזרה....על כל מקרה זה לא כזה משנה והעיקר שסיימתי את כל הסטים וחזרות בסה"כ אימון קטלני! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט אימון שלישי של שבוע שלישי
סקוואט: 60, 100, 120, 140, 162.5ק"ג 4*8!!!!!! ![]() ![]() ![]() לקראת סיום של התוכנית לסקוואט....שבוע הבא ביום ראשון נותר לי אימון האחרון ואז ביום שלישי מתחיל סבב חדש לסקוואט ובנצ' פרס....יחי הסמולוב!! אה כן הסקוואט פיחלץ אותי אבל זה לא מחדש לכם כלום אני מתאר לעצמי....סיכום של התוכנית? בסה"כ קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט אימון רביעי ואחרון של שבוע שלישי
סקוואט: 60, 100, 130, 150, 170ק"ג 3*10 ללא חגורה!!!!!! ![]() ![]() ![]() זהו סיימתי את התוכנית....מתחיל יום שלישי הזה סבב חדש עם 5ק"ג יותר בסקוואט ו2.5ק"ג יותר בבנצ' פרס יצא שלא היה לי חגורה היום למרות שהייתי בטוח שאני בכל זאת סוגר את כל הסטים וחזרות....וכך היה! פשוט תענוג מצורף עם המון סבל באימון!! לא עוצרים כאן! ממשיכים הלאה! בסה"כ הסתיים האימון והתוכנית הבסה"כ קטלנית הזאת! מצפה לסבב מחדש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סמולוב ג'וניור לסקוואט ובנצ' פרס (סבב שני) שבוע ראשון אימון ראשון
סקוואט: 60, 100, 120, 145ק"ג 6*6 ללא חגורה! בנצ' פרס: 62.5, 82.5, 102.5ק"ג 6*6 סבב שני של אחת התוכניות אם לא ה-תוכנית הכי טובה שאי פעם עשיתי! אני מרגיש שיפור אדייייר! המשכתי פשוט מאיפה שסיימתי את התוכנית הסקוואט עלה די מהר, לא הכי קל בעולם אבל בר-ביצוע וללא חגורה! בנצ' פרס הלך מצויין! בסה"כ אימון קטלני ביותר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
4 חודשים של אימונים , אחרי חזרה של שנה + בלי אימונים . | talvolik | גלריות הגולשים | 16 | 07-12-09 22:55 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 23:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |