|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לגבי האבקה השניה שציינת היא גם ברמה מאוד גבוהה והחלבון שלהם זכה לפני 3 שנים בערך בפרס הטעם המוצלח, עוד לא יצא לי לנסות את התות בננה שלהם אבל כעיקרון הוא צריך להיות טוב.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני מתלבט כי חלק אמרו שהתות לא טעים,ומספיק אכלתי אותה עם השייק שוקו, הוא מגעיל רצח.. אני פוחד ליקנות שוב אבקה ויהיה לה טעם מגעיל,מה אתה אומר על וניל ? ויש הבדל בין האבקה של צמפיון לאופטימום ? נ.ב איך זה שאין דוגמיות קטנות לנסיון ?
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() gil-Nissim אפשר לומר שהאופטימום והצמפיון זהות ברמתם הבדל של גרם לפה גרם לשם בערכים התזונתים לא משהו שאפשר להצביע עליו כמשמעותי.
לגבי טעימות לצמפיון יש שקיות של החלבון שלהם שמכילות 2 מנות הגשה והם עולות 15 ש"ח אתה יכול לקנות לטעום ולראות.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדין אם למישהו יש המלצה אני ישמח לישמוע, מעניין אותי הטעם של הגלידה צרפתית והפונץ.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי הפונץ - הוא ממש טעים , הדרך הכי פשוטה לתאר את הטעם זה אם טעמת פעם גלידת מסטיק בטעם פירות - זה ממש זהה
הגלידת וניל גם מעולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() מצטרף לאוהבי השוקולד מילקשייק לדעתי אחד הטעמים המוצלחים.
ממש טעם של שוקולד חלב כזה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|