|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בדרך כלל אנשים שמתאמנים מעל שנה-שנתיים ברמה גבוהה לא מעלים מסה בחיטוב, הסיכויים אפסים יש לזה גם הסבר מדעי אם תרצה אני יחפש וישלח לך קראתי על זה פעם מאמר. ולגבי לא הוכח מדעית, זה כן הוכח מדעית תפתח ספר פיזיולוגיה שעוסק בתהליכי האנרגיה בגוף ותראה מתי הגוף מתחיל לנצל חלבון לאנרגיה זה קורא שאין מספיק פחמימות לא שאין מספיק חלבון, בכל מקרה כמו שאמרת הגיוני שהיו דעות שונות על אותו נושא.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מתאמן שנה וחצי , ויש עוד אנשים שבחיים לא עשו מסה והעלו מסה בחיטוב נראה לי שיש קשר זאת אומרת אנשים שכל החיים היו על מאזן נטרלי- שלילי יש יותר פוטנציאל לעלות מסה בחיטוב (כי הם בחיים לא עשו מסה) ואם הם יעשו מסה לתקופה מסויימת ואז יעשו חיטוב אז הם לא יעלו במסה ואולי אפילו יאבדו את מה שהם צברו(יאבדו מעט שריר בחיטוב) סתם תאוריה שהעלתי לעצמי לאור דברים ששמעתי מכל מיני אנשים שונים ודברים שונים בכל מקרה זה הרוב גנטית וזה ממש אינדיבידואלי , בקשר לחלבון שמנוצל כאנרגיה זה נכון לא אמרתי שלא הקטע של הפירוק שריר לאחר שעה וחצי אימון על זה אני מתווכח זה שהחלבון מנוצל כאנרגיה לא אומר שההורמון ישר מופרש כמו שאמרתי זה התעסקות בקקי , עזוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|