|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני ששוללים משהו על הסף חייבים להבין שכל גוף מגיב אחרת. בגלל זה גם אם יש לך דלקת בעין ויש לך משחה שעזרה לך מצוין ולחבר שלך יש את אותה הדלקת אתה לא יכול להביא לו את המשחה, ולא רק לחבר, גם לא לאח תאום.
עלי מוצרי no טובים עבדו מצויין כבר מהאימון הראשון. משקלים שלא חשבתי שאני ארים פשוט עפו באוויר מרוב מרץ ו"אטרף" שזה נתן לי. וזה לא פסיכולוגי לדעתי משום שניסיתי עשרות מוצרים שונים ומה שלא עבד פשוט לא עבד.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קפאין עובד מה גם שאם נעשה ניסוי ובנוסף לתפריט שלך אתה תאכל כל יום מגש פיצה שלם או 3 ליטר חלב המשקלים יעופו הרבה יותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() רן לדעתי אתה תומך יותר מדי קיצוני בשיטה שלך (בתורת ה"תאכל ג'אנק העיקר שתגיע להמון קלוריות") אף אחד פה לא המציא את הגלגל ולא סתם רוב הבאדיבילדרים נמנעים מזה.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מה שבודיבילדרים לא רלוונטי ל99% מהפורום, כיוון שהם על אנבולים אוכל זה הדבר היחיד המשמעותי שיגרום לך לגדול כמתאמן טבעי אפילו קריאטין מונו הוא זניח מבחינת % אם תשווה אותו לעוד 500 קלוריות בתפריט ודרך אגב אין לי שיטה, אני עושה מה שביל סטאר ממליץ, ככה שהשיטה שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אתה חושב שאנבולים זה קסם אתה טועה- גם בזמן הסייקל אם אתה רוצה לעלות במסה אתה חייב להיות במאזן קלורי חיובי.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין בודיבילדרים ענקיים לא על אנבולים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לייק ! חחחחחח
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ניטרוס של סינטרקס / syntrax nitrous | L1ghtWeighT | תזונה ותוספים | 9 | 22-08-10 12:05 |
Syntrax Whey-shake בטעם וניל | L1ghtWeighT | תזונה ותוספים | 14 | 30-07-10 13:47 |
מאמר חדש על חברת syntrax | zivgin | תזונה ותוספים | 28 | 22-07-10 11:04 |
על איזה טעם אתם ממליצים בחלבון של Syntrax? | oran | תזונה ותוספים | 6 | 16-07-10 12:50 |
אבקת חלבון חדשה בישראל בודי.- syntrax | hell | תזונה ותוספים | 41 | 13-04-10 13:19 |