|
|||||||
| פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
באיזה חלק של המרפק זה כואב ?
האם זה כואב לך בתרגילים אחרים (בנצ'/מתח רגיל/סופיניצה) ? בעיקרון כאבים כאלה נפוצים וקרו לכולנו (מתאמני כוח), תראה שאתה לא מבצע תרגילים אחרים שמעמיסים כמו כפיפות/פשיטות מרפקים תלחץ פחות את המוט לגב עם היד אלא רק תרים מרפקים אפשר לחבוש את המקום בביצוע הסטים הכבדים |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
זו התשובה.
אני ב-ss הייתי באותו מצב, בלוג שהיה לי אפשר לראות שויתרתי הרבה על לחיצות בגלל הכאבים. מה שעשיתי זה שהורדתי את המרפקים (בשביל להרים יותר את החזה, סתם מיותר) ודחפתי את המוט לגב כ"כ חזק, משם הכאבים. כמו שרן אמר, תרים את המרפקים וזה מה שיגרום למוט להנעל ולא לזוז. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כפיפת מרפקים לא עשיתי שבועיים-שלושה בערך, אם זה משנה. לא היו לי כאבים אז בכלל, התחלתי להרגיש את זה רק אחרי הסקוואט. אני חושב שזה באמת קורה בגלל שאני באופן בלתי מודע דוחף את המוט עם הידיים לגב, אבל זה לא כי אני מוריד את המרפקים יותר מדי אלא כי הגב מתעגל והמוט פשוט ייפול או ייצא מהשיווי משקל אם אני לא אפעיל את הלחץ הזה... נערך לאחרונה על ידי IdaNP, 31-10-10 בשעה 16:59. |
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|