|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אם זה מומלץ אני אעשה את זה אני פשוט לא יודע מה עדיף כ"כ כי יש כאלה שאומרים שגב עובד גם יד אחורית אז עדיף שלא.. מבין? המטרה שלי לפתח את הגוף מבחינת מאסה (טיפה טיפה להתנפח באזור החזה קצת ידיים גב בקיצור הכל קצת להתנפח כזה שיהיו שרירים אתה יודע למה אני מתכוון.. ואחרי זה שאני מגיע לצורה מסויימת להוריד אחוזי שומן שבטבעי יראו את השרירים (מחוטב) זה כעיקרון המטרה. אין לי 7 הודעות אז אני לא יכול לשים תמונה חח איזה שטויות.. המטרה היא להגיע לכמו אלה שיש בעמוד הראשי של האתר.. דוגמאות של דוגמנים וכו'.. גוף מחוטב עם שרירים לא משהו שונה.. גם אם זה המון השקעה והכל.. אני מודע לזה אבל זה כעיקרון המטרה.. גוף מחוטב וכל זה. בקשר לתזונה אני עדיין לא יודע.. בעבר שקלתי 87 קילו.. עשיתי דיאטה סבבה וזה הורדתי היום אני שוקל 67 כבר הרבה זמן יציב והכל.. בגלל זה לגוף שלי יש קצת מאסה בגלל שלא הייתי רזה כל החיים.. בקיצור המטרה כמו בתמונה. מה אני צריך לעשות וכמה לאכול? הלוואי והייתי יודע. בקשר לשיבולת שועל עם דבש זה חטיף מתוק כזה לטעמי זה אחד הדברים הכי טעימים במיוחד אחרי אימון ועם טונה :p מה אתה ממליץ אז לעשות אחי ומה לשנות |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן חודשיים | darksnip | גלריות הגולשים | 0 | 06-03-11 13:40 |
תמונות שלי [מתאמן חודשיים] | borkaram | גלריות הגולשים | 12 | 14-02-10 04:21 |
חבר מתאמן חודשיים בבית ירד 16 קילו ... | RONSA7 | גלריות הגולשים | 5 | 10-11-09 22:32 |
מתאמן ''רציני'' חודשיים | Asteroth | גלריות הגולשים | 24 | 14-07-08 23:44 |
מתאמן שנה ו4 חודשיים | tom1231 | גלריות הגולשים | 10 | 19-02-08 18:04 |