|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#26 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
"אני בדרך כלל ממשיך להסתכל לאותו כיוון כי אני נהנה לצפות במעשי גבורה של חוזק וכוח. מבחינת אופן האימון שלהם ניתן להגיע מהר מאוד למסקנה שהם מעולם לא הזיזו משקל כבד, ושהרצועות הן בסופו של דבר חלק מהתחפושת ותו לא. במקרים שהם כן משתמשים בהן, הם קושרים את עצמם לאיזו מכונה שעובדת על הרחב-גבי או לגרביטון שמאפשר מתח בסופינציה. פעם אפילו ראיתי מוטציה שעשתה שראגס עם רצועות. הוא שקל יותר מ-115 קילו והיו לו ידיים בגודל של מדינה קטנה בארצות הברית, אבל המשקל שהוא הרים בשראגס היה 100 קילו. זה כמובן לא הפריע לו לצעוק כל חזרה ולגרום לכל אחד במכון להפסיק את האימון ולהסתכל עליו – מה שהייתה כנראה הכוונה האמיתית שלו. היצורים המנופחים האלו באמת מאמינים שהם אלה שזוכים להערכה מצד באי המכון, שמסתכלים עליהם כעל סופרמן לעומת אחרים, אבל האמת שהם טועים. הם מוצגים כפריקים – ולא במובן החיובי – מכיוון שהם לא באמת חזקים ולא משתמשים בשרירים שלהם בשביל שום סיבה אחרת פרט להרשים את האגו שלהם. הם לא יותר מאשר תועבה, ליצנים. אם לאדם אין מספיק כוח כדי לתת משנה תוקף למסת השריר הגדולה שלו, הוא בדיחה." אני חושב שאין דרך טובה יותר להעביר את המסר שהוא ניסה להעביר! כמובן שהוא לא מכליל אבל כולנו יודעים במה מדובר (זה רק ציטוט של חלק מהמאמר) |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות של עמית ספיר לקראת אליפות אירופה | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 32 | 23-04-09 18:18 |
תמונות של עמית ספיר | YOSI111 | גלריות הגולשים | 16 | 06-06-08 14:38 |
תמונות - עמית ספיר 9 לפני תחרות | meni32 | פיתוח גוף תחרותי | 62 | 28-01-08 13:55 |