|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מבין כלום בפיתוח גוף. אני נמצא בפנימייה בן 18 תכף ואין לי את האפשרות ללכת למכון כושר או להשיג משקולות עד עוד 4 חודשים.
אני מתאמן כבר בערך שנה באופן די שכונתי אבל די אינטנסיבי ולא מרגיש שאני מתפתח מספיק. אני מתאמן בממוצע 2-3 פעמים בשבוע באופן הבא, לפחות כרגע: שכיבות שמיכה - 32x4 כפיפות בטן - 4x35 וזהו השאר עוד יותר שכונתי לפעמים ג'קסונים, מתח יד קדמית 4x4, מתח רגיל בקושי אני עושה 3. אני שוקל 73, גובה בערך 1.85 בקיצור די שרוךטיפה כרס ואין לי הרבה שומן על הידיים כמעט הכל שריר אבל לא גדול מספיק כמו שאני רוצה. פעם בשבועיים כשאני יוצא לבית אני הולך בשבת לחדר כושר וסתם מתאמן על כמה שיותר מכשירים לא משהו קבוע סתם עובר מכשיר מכשיר ומשקולות. אני אשמח לקבל עצות למשל איזה עוד תרגילים אני יכול לעשות במצבי הנוכחי, איך לייעל את האימון שלי, תזונה ובקיצור מה יכול לעזור לי להתנפח יותר. אני מחפש להגדיל את הנפח ולא את הכוח. ובקשר לריצות רץ גם בערך 3 פעמים בשבוע בכושר טוב מאוד בערך שעה כל פעם בקצב מהיר. אני רוצה לדעת מה הכי טוב לי איך לרוץ בשביל להתכונן לצבא. תודה רבה מראש, איציק. נערך לאחרונה על ידי איציק צחור, 01-04-11 בשעה 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: קוסל
|
![]() בפעם הבאה שתלך לחדר כושר תתייעץ עם המדריך
בגדול זה בעיה - בשביל אימון יעיל ורציני צריך חדר כושר בטח יקפצו עלי עכשיו הרבה כאלה שמתאמנים בבית אבל אין מה לעשות זה ככה. זה יהיה טוב אם תוכל להשיג משקולות יד שיהיו אתך בחדר בפנימיה - תוכל לבצע איתן הרבה מאוד תרגילים מעולים ליד קדמית, יד אחורית, כתפיים, חזה ואפילו גב (פול אובר יופי של תרגיל). תקנה כאלה שאפשר לשנות את המשקל שלא תצטרך כמה סטים של משקולות. לגבי בטן לעשות 35 חזרות אז או שיש לך בטן במצב ממש טוב או שכדאי להוריד את הכמות ולעשות אותם ממש טוב - ירידה איטית מאוד, בלי שום תנועה של הצוואר, ותגוון תעשה לפעמים תרגילים אחרים לבטן לא רק כפיפות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() דבר ראשון תודה על העזרה.
ואני לא יודע אם הבטן במצב טוב. התחלתי להתאמן על הבטן לא מזמן לפני חודש בערך והבטן זה המקום היחיד בגוף שיש לי הרבה שומן אז קוביות אין. איזה עוד תרגילים אני יכול לעשות חוץ מכפיפות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: קוסל
|
![]() יש אופניים ויש תרגיל שאני אישית מאוד אוהב שאתה שוכב ואז מרים את הרגליים ל45 מעלות תקפיד על רגליים ישרות וירידה איטית.
המצב של השרירי בטן לא קשור לאם יש ריבועים יכולים להיות לך אחלה שרירי בטן בלי שיראו ריבועים כמו שאמרת יש לך שם שומן שמסתיר אם אתה רוצה לראות אם יש לך קוביות תנסה למשש אם הם שם אתה תרגיש אם לא - תזכור כמו בכל שריר אחר איכות חזרות הרבה לפני כמות חזרות נערך לאחרונה על ידי X-Y-Z, 02-04-11 בשעה 01:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מיששתי ונראה לי שיש קוביות מתחת =]
ומה זאת אומרת חזרות לפני כמות, עדיף יותר מ4 סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בשביל לעלות מסת שריר , אתה חייב משקל...תיקח אפילו אנשים ותעשה איתם דברים בהתחלה נגיד אתה עושה שכיבות שמיכה אז שמישהו ילחץ ל טיפה על הגב , או מתח שימשכו אותך טיפה...
זה מה שאני הייתי עושה לפעמים בצבא , לוקח מישהו כבד שישב עליי ועשיתי שכיבות סמיכה... ריצות ארוכות לא תורמות לעליהה במסה, אפילו פוגעות ...תךלוי מה המטרה שלך כמובן.. בטן קל מאוד לתח , מראה של קוביות-זה יוצר עניין גנטי+אחוז שומן ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() תוכניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איציק שלום
אני מבין שאתה בפנימייה זה אומר שיש לך בעיה עם האוכל , לא הגיוני שאתה מתאמן שנה (אפיךן אם זה שכונתי ) ואתה לא רואה אפילו שיפור קטן .. באתר הזה יש מלא מאמרים על תזונה שיתרמו לך יותר מכל עצה פה,תקרא תתעניין וסדר לעצמך תפריט נכון דבר שני התוכנית אימונים שלך "השכונתית" לא באה בחשבון ואתה צריך להבין את זה לבד , ובטח אחרי שנה . קח את העניין ברצינות שיהיה לך בהצלה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מה נשמע איגור ??
חזרתי לעניינים ..השתחחרתי מצהל רציתי לפתוח איזה אשכול ולעדכן תמצב אבל אני רואה שכבר אי אפשר לפרסם דברים כאלה בכללי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() סוליקו יא עתיק, ברוכים השבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() תודה יגבר
אני לא רוצה להציף לבחור החדש פה אז נפתח כבר אשכול ונתעדכן שם אני רואה גם שאנשים כמו דימון השתפרו רצח ב3 שנים שלא הייתי פה ....הענף רק מתחזק |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| צריך עזרה בנוגע להרזיה וחיטוב | nike | אימונים | 3 | 08-12-09 15:26 |
עזרה| צריך עזרה מאנשים פה בבקשה נמאס לי כבר להכשל | nike | אימונים | 18 | 11-04-09 16:35 |
צריך עזרה ! צריך patch לcall of duty 4 שעובד | סוליקו | פיתוח גוף-כללי | 3 | 28-12-07 00:43 |
ועדה רפואית(צו התייצבות שני), צריך להתייצב היום ואני צריך עזרה. | Exhibit | פיתוח גוף-כללי | 15 | 25-07-07 15:34 |
עזרה| צריך עזרה במינון של קריאטין בכדורים | TOPACK121 | תזונה ותוספים | 11 | 08-05-07 19:43 |