|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() שלומיק צודק , זה אלקלואיד ואין לאלקלואידים ערך קלורי.
בנוגע לסיבים - ניתן להפיק מהם בין 1.2 ל2 קל' לגרם , אני לא מספיק בקיא באיך זה קורה כיוון שברמת העיקרון הגוף לא מפרק צלולוזה. אולי יש סוגים אחרים של סיבים שכן מפורקים בצורה זו או אחרת. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|